pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

"Добродія Фудз" оновила дизайн та покращила упаковку вівсяних пластівців San Grano

У червні компанія "Добродія Фудз" розпочала виробництво вівсяних пластівців HERCULES від ТМ San Grano в оновленому дизайні та в покращеній (збільшеній) упаковці. Наразі продукцію можна знайти у дойпаці вагою 1000 г на поличках однієї з найбільших торгових мереж у світі - Metro.

Таке рішення пов'язане з тим, що сьогодні споживачі, які мають сім'ї, віддають перевагу збільшеним та зручним упаковкам, обираючи якісну та корисну продукцію за доступною ціною. Важливими відмінностями вівсяних пластівців San Grano HERCULES є те, що вони виготовляються з натуральної сировини, яка вирощена на власних полях виробника, та без додавання консервантів.

Нагадаємо, що вся продукція "Добродія Фудз" виготовляється на повністю автоматизованому сучасному виробничому комплексі в Чернігівській області. Це одне з найпотужніших підприємств із виготовлення пластівців із зернових культур і продуктів на їх основі в Європі. Продукція представлена в найбільших національних торгових мережах в усіх регіонах України, а також експортується до 40 країн світу.

Похожие пресс-релизы