pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Графік зустрічей з недобросовісними позичальниками Надра Банку

На виконання Указу Президента України № 813/2009 від 08.10.2009 р. «Про заходи щодо забезпечення відновлення стабільності у банківській системі» НАДРА БАНК створив Робочі групи на рівні Центрального офісу та Регіональних управлінь для проведення переговорів з недобросовісними позичальниками.
У рамках переговорів Банк планує досягти компромісу з клієнтами-боржниками щодо погашення ними простроченої заборгованості. Зустрічі відбуватимуться за участю Тимчасового адміністратора та представника Національного Банку України.
З графіком зустрічей Корпоративних клієнтів-позичальників НАДРА БАНКУ з Робочою групою з проведення переговорів щодо повернення заборгованості Ви можете ознайомитися на офіційному сайті НАДРА БАНКУ www.nadrabank.ua або у відділенні, в якому Ви обслуговуєтеся.
Якщо Ви не знайшли свого прізвища у переліку – зателефонуйте на „гарячу лінію” НАДРА БАНКУ: 8-800-300-0-700 або напишіть листа на e-mail: [email protected]
У разі відмови клієнтів-позичальників від зустрічі з представниками Банку та НБУ щодо обслуговування кредитної заборгованості НАДРА БАНК буде вимушений вжити заходів відповідно до Указу Президента України №813/2009.
НАДРА БАНК наполегливо рекомендує усім позичальникам отримати свій графік зустрічей з представниками Банку у термін, відведений Президентом України.
Докладну інформацію про заходи щодо повернення заборгованості недобросовісними позичальниками можна отримати на Інтернет-сайті НАДРА БАНКУ (www.nadrabank.ua) у спеціальному розділі «Робота з позичальниками».

Похожие пресс-релизы