pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Справа IDS Group Ukraine» - суддя Львівського апеляційного суду взяв самовідвід

Сьогодні, 27 листопада 2012 року Суддя Львівського апеляційного суду Галін В.П. взяв самовідвід перед розглядом апеляційної скарги компанії IDS Group Ukraine на постанову Сихівського районного суду міста Львова від 06 листопада цього року, де суддею вкотре було назначено пана Борейко С.В.

Дату повторного розгляду, як і нового суддю наразі ще не визначено.
Арешт на майно та активи підприємств IDS Group Ukraine, в тому числі на майно (нерухомість та земельні ділянки) та активи (100% акцій) Миргородського та Моршинського заводів мінеральних вод, а також на активи (100% акцій) ПрАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» було накладено 06.11.2012 р. постановою судді Сихівського районного суду м. Львова Борейко С.В.
Через два дні, 08.11.2012 р., постановою того ж судді Борейка С.В. накладено арешт на активи (100% акцій) вищевказаних підприємств.
В обох постановах обґрунтування арешту є ідентичним і зводиться до наявності запиту про надання правової допомоги Головного слідчого управління Слідчого комітету РФ по кримінальній справі, порушеній в Росії, одним з обвинувачених по якій є Березовський Б.А. Постанови не містять жодних підтверджень щодо нібито існуючого взаємозв’язку підприємств IDS Group Ukraine з діяльністю Березовського. Так само, суд не встановив взаємозв’язок між п. Березовським та власниками акцій цих підприємств - ці акції йому не належать.
Більше того, незрозуміло, чому російський запит про надання правової допомоги опинився саме в Сихівському районному суді м. Львова (майно, активи чи органи управління вищезазначених підприємств там не знаходяться). Нарешті, абсолютно неясно, чому суддя Борейко протягом двох днів двічі наклав арешт на деякі активи.
Та чи не найдивовижнішим у цих справах був дивний збіг обставин: ціла низка питань, що розглядалися в Сихівському районному суді м. Львова (як мінімум п’ять справ) до сьогодні попадали на розгляд саме до судді Борейко С.В., що практично є неможливим з огляду на розподіл справ електронною системою. Тому є всі підстави вважати, що відбувалося відверте маніпулювання процесом розподілу справ.

«Вчинок судді Галіна заслуговує на повагу - він говорить про те, що в нашій судовій системі ще лишилися чесні судді та є хоч невелика надія на справедливі суди. Те, що відбулося сьогодні, ще раз демонструє усвідомлення суддями безпідставних та протиправних рішень Сихівського районного суду м.Львова та безпосередньо судді Борейко», - прокоментували ситуацію представники компанії.

Похожие пресс-релизы