pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Porsche Finance Group профінансувала перші автомобілі від MAN Тruck and Bus Ukraine у рамках програми MAN Finance

Нині однією з тенденцій на ринку автофінансування України є зростання попиту на комерційну техніку з боку корпоративних клієнтів. Так, у вересні 2014 року Porsche Finance Group (PFG) профінансувала купівлю 18 одиниць техніки MAN. Фінансуванням скористалися як постійні, так і нові клієнти.
У червні 2014 року Porsche Finance Group розпочала співпрацю з провідним міжнародним постачальником вантажних автомобілів і послуг у галузі автотранспорту – компанією MAN Тruck and Bus Ukraine. Згідно з підписаною угодою, фінансування від PFG на ринку України поширюється під брендом MAN Finance на всю нову техніку, а також техніку з пробігом.
Угода суттєво активізувала ринок: лише у вересні з фінансуванням MAN Finance було доставлено дев'ять автомобілів MAN, а також дев'ять напівпричепів і причепів різних модифікацій нинішнім і новим клієнтам по всій території України. У цілому з фінансуванням PFG на поточний момент реалізується понад половина всієї техніки MAN.
Показово, що першу партію тягачів і причепів було доставлено компанії ТОВ «Аеро-Експрес», яка представляє на українському ринку міжнародного лідера в галузі перевезень – компанію TNT.
«ТОВ «Аеро-Експрес» користується фінансуванням нашої компанії з 2013 року. Тому ми раді, що тепер у PFG з'явилася можливість профінансувати не тільки легкову, а й вантажну техніку для постійних лояльних клієнтів», – говорить Йозеф Граф, директор Porsche Finance Group.
«Наша компанія – єдина в Україні серед експрес-перевізників, яка надає повний комплекс послуг з міжнародної доставки та доставки по країні. І якісна нова автотехніка – запорука нашого успіху. Тому фінансування від PFG для нас вельми вигідна і зручна послуга», – підтверджує Ігор Кругляк, Генеральний директор ТОВ «Аеро-Експрес».
Нагадаємо: в асортименті MAN – не тільки вантажні автомобілі MAN, а й міські, міжміські та туристичні автобуси MAN та Neoplan. Окрім того, компанія імпортує дизельні й газові двигуни, а також пропонує своїм клієнтам широкий комплекс сервісних послуг, технічну підтримку й фінансування. За умовами фінансування покупці можуть придбати вантажну техніку MAN у лізинг під 10,5% у доларах і 11,5% у євро. При цьому мінімальний аванс становить 15%, комісія компанії – 1,5%. Термін фінансування – від одного до п'яти років.
«Ми сподіваємося, що це успішний початок довготривалої співпраці. Завдяки партнерству з PFG ми можемо надавати нашим клієнтам більш вигідні умови порівняно з іншими гравцями на ринку», – говорить Олександр Остапович, комерційний директор MAN Тruck and Bus Ukraine.
Інформація про компанію Porsche Finance Group:
Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» і «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає такі послуги клієнтам офіційних дилерів Volkswagen, Audi, Seat і Porsche: фінансовий, оперативний лізинг, кредитування, управління автопарками, посередництво при страхуванні автомобілів, придбаних з фінансуванням або за готівку.

Інформація про компанію «Аеро-Експрес»:

Компанію ТОВ «Аеро-Експрес» засновано у 1993 році, і вже понад 20 років вона надає послуги з експрес-доставки та вантажних перевезень. Також компанія є партнером TNT Express на українському ринку. «Аеро-Експрес» здійснює експрес-доставку понад 20 000 відправлень на тиждень за допомогою сучасного автопарку, що складається з 260 автомобілів.

Інформаційна підтримка:

SPN Communications Ukraine
Аліна Громова
Account Manager
Тел. +38 044 2546373
Моб. +38 067 4075635
Email: [email protected]

Похожие пресс-релизы