pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Porsche Finance Group передала 120 тисяч грн Червоному Хресту України для допомоги населенню

У грудні 2014 року, в рамках надання гуманітарної допомоги, Porsche Finance Group (PFG) перерахувала 120 тисяч грн Товариству Червоного Хреста України, яке піклується про потерпілих та переміщених осіб. Гроші планують направити на програму продуктової допомоги переселенцям, які наразі проживають у Харківській, Дніпропетровській областях та в Києві.

Нинішня ситуація в країні призводить до постійного зростання числа внутрішньо переміщених осіб. За даними Міністерства соціальної політики, на 22 грудня 2014 року в Україні взято на облік понад 736 тисяч переселенців із Донбасу та Криму, хоча за статистикою на початок листопада їх було 460 тисяч. Найбільша кількість біженців нині проживає у Харківській, Дніпропетровській областях та в Києві.
Основними потребами для вимушених переселенців є продукти харчування та медикаменти. Тому Товариство Червоного Хреста України організувало програму продуктової допомоги переселенцям за підтримки Porsche Finance Group.
«Більшість переселенців потребують постійної допомоги – це багатодітні сім'ї, люди похилого віку, інваліди. Тому ми вдячні Porsche Finance Group за фінансову підтримку й таку своєчасну допомогу», – говорить Іван Усіченко, президент Товариства Червоного Хреста України.

Крім того, представники Porsche Finance Group передали дилерському підприємству ТОВ «Ауді Центр Львів» сертифікат на 30 тис. грн, і ці кошти вже спрямовано на придбання стерилізаційного медичного обладнання для Головного клінічного військового госпіталю. Завдяки сучасному автоклаву Vakuklav 24B+ медики зможуть надавати оперативну та якісну допомогу більш ніж 500 постраждалим.
«Коли країна переживає складні часи, бізнес не мусить залишатися осторонь, особливо якщо йдеться про надання підтримки населенню – чи то медичної, чи будь-якої іншої необхідної допомоги. Ми плануємо продовжувати співпрацю з Товариством Червоного Хреста і сподіваємося, що наступного року ситуація стабілізується», – підкреслив Йозеф Граф, директор Porsche Finance Group.
Нагадаємо, Porsche Finance Group здійснює постійну підтримку Товариства Червоного Хреста України. У липні компанія перерахувала Товариству 100 тис. грн для допомоги постраждалому населенню, а минулого року – 70 тис. грн на закупівлю наметів для обігріву тих, хто цього потребує. Також компанія передала у дворічне користування організації автомобіль. Крім того, раніше PFG виділила кошти на потреби лікарні Товариства у м. Вижниця Чернівецької області та надала фінансову допомогу хоспісу Св. Олени для онкологічних хворих у м. Коростені Житомирської області. Товариство Червоного Хреста не фінансується державою і потребує постійної спонсорської підтримки. PFG співпрацює зі згаданою організацією на постійній основі.

Похожие пресс-релизы