pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Porsche Finance Group передала Товариству Червоного Хреста України 120 000 грн на допомогу родинам переселенців

Porsche Finance Group (PFG) продовжує свої соціальні ініціативи та участь у різноманітних суспільно корисних проектах. Так, у листопаді 2015 року компанія перерахувала 120 000 грн Товариству Червоного Хреста України, яке опікується внутрішньо переміщеними особами та найменш захищеними верствами населення.

«Товариство Червоного Хреста України підтримує людей у місцях компактного проживання та на територіях, що постраждали внаслідок збройного конфлікту. Ми надаємо допомогу лікарням та організували мобільні медичні бригади у Харківській, Луганській, Донецькій, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Одеській областях. Проведення масштабних благодійних кампаній вимагає значних ресурсів і спонсорська підтримка нам вкрай необхідна. Тому ми дуже вдячні Porsche Finance Group за постійну, своєчасну й таку важливу грошову допомогу», – говорить Іван Усіченко, президент Товариства Червоного Хреста України.
Благодійні кошти будуть спрямовані, зокрема, на реалізацію соціальної програми продуктової підтримки внутрішньо переміщених осіб, які проживають у м. Києві та Одеській області. Дослідження свідчать, що кількість ВПО з Донбасу та Криму до цих регіонів дедалі зростає. Станом на 1 грудня 2015 р. на облік взято 1.621.030 внутрішньо переміщених осіб. У Києві кількість вимушених переселенців становить 46.592 особи, а в Одеській області – 34.062 особи.

«Ми завжди підтримуємо Товариство Червоного Хреста України у його благородній справі, особливо у такий надскладний для усіх час. Попри всі обставини, завдання бізнесу – допомагати суспільству і робити все можливе для того, аби люди, які потребують допомоги, отримували її», – підкреслив Андреас Целлер, директор Porsche Finance Group.
Зазначимо, що підтримка Товариства Червоного Хреста України з боку Porsche Finance Group вже стала доброю традицією. У серпні PFG передала благодійній організації у користування новий автомобіль. Крім того, раніше компанія виділила кошти на потреби лікарні Товариства у м. Вижниця Чернівецької області, а також надала фінансову допомогу хоспису Св. Олени для лікування хворих на онкологію у м. Коростень на Житомирщині. Товариство Червоного Хреста України не фінансується державою та потребує постійної спонсорської підтримки.

Похожие пресс-релизы