pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

KFC і Товариство Червоного Хреста України зберуть гроші на придбання медобладнання для дітей з «Охматдиту»

З 6 грудня 2017 р. по 1 лютого 2018 р. соціально відповідальний бренд KFC у партнерстві з Товариством Червоного Хреста України розпочав благодійну акцію «Чобіток від Миколая» в мережі своїх ресторанів по Україні. Кожен відвідувач KFC зможе придбати листівку у вигляді червоного чобітка, яка символізує виконання дитячих бажань у період зимових свят. Зібрані кошти компанія передасть для закупівлі вакуумних аспіраторів Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит».

Щорічно в «Охматдиті» лікуються понад 18 тис. дітей з усіх куточків України. І кожен день близько 120 маленьких пацієнтів закладу потребують медичної допомоги із застосуванням вакуумних аспіраторів.

«На сьогодні в «Охматдиту» є гостра потреба у закупівлі вакуумних аспіраторів для відсмоктування рідин, часток тканин і газів з порожнин організму і верхніх дихальних шляхів. Аспіратори потрібні для кожного реанімаційного місця лікарні. А у нас таких місць понад 20 у відділеннях хірургії, токсикології, неонатології, кардіології тощо», — пояснює Ірина Садов'як, головний лікар Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Таким чином, один вакуумний аспіратор може допомогти врятувати сотні дітей, які перебувають у критичному стані. Однак бюджетних коштів недостатньо для закупівлі необхідної кількості апаратів на всю лікарню. Вартість одного аспіратора сягає 30 тис. грн.

«За результатами акції «Чобіток від Миколая» ми сподіваємося зібрати понад 300 тис. гривень, щоб забезпечити «Охматдит» якомога більшою кількістю життєво важливих для маленьких пацієнтів аспіраторів. Дуже приємно, що в цій місії нас підтримує така авторитетна благодійна організація, як Товариство Червоного Хреста України. Сподіваємося, що спільними зусиллями з нашим партнером і всіма небайдужими жителями України ми зможемо досягти поставленої мети», — коментує Пьотр Розанські, директор з маркетингу компанії KFC, Центральна і Східна Європа.

Зазначимо, що всього за 6 грн (вартість одного чобітка) кожен охочий клієнт KFC може зробити вагомий внесок у поліпшення якості та оперативності лікування дітей, які перебувають в «Охматдиті». Не лишайтеся осторонь, долучайтеся до всеукраїнської акції «Чобіток від Миколая»!

Про KFC:
KFC (Kentucky Fried Chicken) — всесвітньо відома мережа ресторанів швидкого обслуговування, що спеціалізується на стравах з курки. Сьогоднi працюють бiльше нiж 20 000 ресторанiв KFC у 125 країнах світу.
Відкриття першого закладу мережі KFC в Україні відбулося наприкінці 2012 року в Києві. На сьогодні мережа налічує 12 закладів.

Про Товариство Червоного Хреста України:
Товариство Червоного Хреста України — всеукраїнська добровільна громадська гуманітарна організація, створена майже 100 років тому. У своїй діяльності волонтери та співробітники Товариства керуються Основоположними принципами Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця — Гуманністю, Незалежністю, Нейтральністю,

Похожие пресс-релизы