pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Porsche Finance Group надала допомогу Товариству Червоного Хреста в Україні у придбанні наметів для обігріву людей узимку

У листопаді 2013 року Porsche Finance Group перерахувала Товариству Червоного Хреста в Україні кошти у розмірі 70 тис. грн на закупівлю наметів для обігріву нужденних людей узимку. Товариство Червоного Хреста реалізує проект допомоги людям без постійного місця проживання спільно з Міністерством охорони здоров’я України та Державною службою України з надзвичайних ситуацій.
Товариство Червоного Хреста в Україні проводить ряд програм допомоги людям, серед яких – підтримка людей, що не мають постійного місця проживання, у період зимових холодів. Так, на кошти, перераховані Porsche Finance Group, Товариство придбало 17 наметів для розгортання тимчасових пунктів обігріву людей у Києві.
Товариство Червоного Хреста виступає партнером Міністерства охорони здоров'я України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які з ініціативи уряду створюють пункти обігріву під час холодної пори року. Тут нужденні люди можуть не лише погрітися, а й отримати гаряче харчування та теплий одяг.
«Ми раді надати підтримку Товариству Червоного Хреста в Україні, що об'єднало людей, небайдужих до наявних проблем у суспільстві, допомагаючи йому стати кращим і добрішим, – говорить Йозеф Граф, голова правління Porsche Finance Group. – Надаючи допомогу людям, які її потребують, не залишаючи їх наодинці з нагальними життєвими потребами, ми підтримуємо в них надію на краще».
«Ми дякуємо Porsche Finance Group за сприяння у придбанні наметів, у яких будуть організовані тимчасові пункти обігріву людей, – говорить президент Товариства Червоного Хреста України Іван Усиченко. – Волонтери нашої організації щороку спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій розгортають пункти обігріву людей у холодну пору року, годують нужденних і роздають їм одяг. Ми раді, коли нас підтримують і бізнес, і приватні особи. Адже так ми можемо надати більше допомоги людям без притулку, дати їм змогу пережити холодну пору року й отримати добре харчування».

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який у свою чергу належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, та є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком, і є посередником при видачі страхових полісів для покупців зазначених марок автомобілів.

Інформаційна підтримка:
Комунікаційне агентство SPN Ogilvy Ukraine
Аліна Громова
Тел. 044-254-63-73
Моб. 067 4075635
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы