pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Банк «Русский Стандарт» відкрив нове відділення в Чернівцях

Нове відділення №1 Банку «Русский Стандарт» в Чернівцях знаходиться на вулиці Головна, 32. На честь початку роботу першого відкритого в Чернівцях відділення Банк «Русский Стандарт» підготував подарунок містянам: всі, хто оформить у новому офісі Банку депозит, отримають підвищенні відсотки по вкладу. По депозиту в гривні діюча відсоткова ставка збільшиться на 0,5%, по вкладу у валюті – на 0,25%. До того ж, кожен може обрати саме той вид вкладу, який найкращим чином відповідає його потребам: з можливістю поповнення вкладу та без, з виплатою відсотків щомісячно або в кінці терміну, з можливістю вільно користуватися своїми коштами, у тому числі, знімати гроші зі вкладу та інші.
Втім, у новому відділенні Банку «Русский Стандарт» в Чернівцях можна отримати й інші банківські послуги: оформити кредит, відкрити кредитну або дебетову картку, сплатити рахунки за квитанціями, оформити страхування, здійснити інші операції.
Співробітники Чернівецького відділення №1 Банку «Русский Стандарт» завжди раді клієнтам. Час роботи відділення: пн.-пт. з 9:00 до 19:00, сб.-нд. – вихідний.

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

ПАТ «Банк Русский Стандарт» (Україна) є частиною Групи компаній «Русский Стандарт», що займає провідні позиції на ринку Росії в наданні фінансових послуг, а також у створенні і розвитку торгових марок категорії «преміум».
Банк заснований в 2006 році і спеціалізується на роздрібному кредитуванні. На сьогодні регіональна мережа Банку «Русский Стандарт» налічує 30 відділень у всіх регіонах України, з них 19 було відкрито в 2012 році. Також Банка має представництва в усіх регіонах України та більш ніж 3700 пунктів продажів банківських продуктів і послуг в 250 населених пунктах країни. Банк співпрацює практично з усіма великими торговельними мережами України, серед яких «Фокстрот», «Технополіс», «Ельдорадо», Comfy, «Вікотек», «Алло», «Мобілочка», «Нова Лінія» та інші. Клієнтська база налічує близько 700 тисяч діючих роздрібних клієнтів.
ПАТ «Банк Русский Стандарт» має високий рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 5, присвоєний уповноваженим національним рейтинговим агентством «IBI-Rating». ПАТ «Банк Русский Стандарт» є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
У 2011 році кредитний портфель ПАТ «Банк Русский Стандарт» збільшився в 3,6 рази, активи - в 2,9 рази, чистий прибуток збільшився в 4 рази і становив 996 тис. грн. На 01.07.2012 року фінансові показники діяльності Банку становили: кредитний портфель - 1,47 млрд.грн., активи - 1,71 млрд.грн., статутний капітал - 183 млн.грн.

Похожие пресс-релизы