pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В НАСК «Оранта» відбулась зустріч директорів регіональних дирекцій з тимчасовим адміністратором

Київ, 9 грудня 2013. Сьогодні в Головному офісі НАСК «Оранта» відбулась робоча нарада, в ході якої тимчасовий адміністратор компанії Олександр НАСТАСЕНКО познайомився з директорами регіональних дирекцій НАСК «Оранта». Крім цього, директорському колективу був представлений новий директор Київської міської дирекції Олег СИТНІК. Зустріч пройшла в дружній робочій обстановці: керівники представили свої дирекції, окреслили коло проблем в кожному окремому регіоні та презентували своє бачення шляхів їх вирішення.
Основною метою наради було визначення сум заборгованостей страхувальникам НАСК «Оранта» по дирекціях, та затвердження об’ємів першочергового фінансування для здійснення термінових страхових виплат клієнтам компанії. В результаті обговорення на фінансування виплат страхового відшкодування в регіональній мережі НАСК «Оранта» в понеділок, 9 грудня було спрямовано один мільйон гривень. «Враховуючи, що останні місяці загальний об’єм фінансування виплат в мережі складав близько 11 мільйонів гривень на місяць, сьогоднішнє рішення про виплату мільйона за день завдає дуже правильний темп на грудень. Віримо, що дуже скоро страхувальники НАСК «Оранта» відчують ті позитивні зміни, які має на меті тимчасова адміністрація», - прокоментував результати наради тимчасовий адміністратор НАСК «Оранта» Олександр НАСТАСЕНКО.
Варто відзначити, що с моменту призначення тимчасового адміністратора НАСК «Оранта» 5 грудня цього року рівень премій у регіональній мережі компанії показав зростання майже на 15%. «Цей факт краще за будь-який інший свідчить про те, що довіра страхувальників компанії укріплюється. Сьогодні в нас є всі передумови для того, щоб ця тенденція до зростання збереглась», - підкреслив Олександр НАСТАСЕНКО. Важливим кроком для розвитку регіональної мережі компанії в наступному році буде затвердження регіональних бюджетів, заплановане на наступні два тижні, зазначив пан НАСТАСЕНКО. Також, наприкінці зустрічі всім директорам були видані нові доручення.
«На мою думку сьогодні ми дуже плідно поспілкувались, зрозуміли задачі, які перед нами ставить керівництво, трошки глибше зрозуміли ситуацію, яка склалась в компанії з введенням тимчасової адміністрації. Дуже важливо, що ми отримали змогу висловити свої побажання і відчули живий інтерес до наших проблем, та готовність допомогти у їх вирішенні», - прокоментував результати наради директор Чернігівської регіональної дирекції НАСК «Оранта» Сергій КРАВЧУК.

Похожие пресс-релизы