pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Аркадій Стужук: «ОЛТЕКС» достроково постачило однострій для військових на Сході України

7 листопада ТОВ «ОЛТЕКС» звітувало про виконання своїх зобов'язань за договорами №286/3/16/82 та №286/3/16/81, які були підписані з Міністерством оборони України 30 серпня 2016 року. За цими договорами компанія виготовила десять тисяч комплектів костюму польового типу 3 клас 7 і достроково постачила їх у об'єднаний центр міста Харків.

З 27 жовтня військові Донецької, Луганської, Харківської, Сумської, Полтавської та Запорізької областей розпочали отримувати костюми польові останнього зразка. 10 000 комплектів були достроково виготовлені ТОВ «ОЛТЕКС» і доставлені у об'єднаний центр, в місто Харків. Комплект польового однострою складається з куртки та штанів і є основним елементом першого покоління єдиного бойового комплекту для військовослужбовців Збройних Сил України. За словами представника Міністерства костюм було створено на основі бойових костюмів військовослужбовців армій держав NATO і він має оптимальну ергономіку, якісні матеріали та фурнітуру.

«Костюм було розроблено фахівцями Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗС України та Тилу Збройних Сил. Вони запропонували технічні умови, якими встановлені чіткі вимоги до конструкції костюму, матеріалів та фурнітури для його виготовлення, процедури випробувань та приймання. Мені важко сказати чи матиме однострій оптимальну ергономіку і чи будуть українські військові задоволені від його використання на тренуваннях та під час виконання бойових завдань. Наша компанія розпочала власний моніторинг і збір відгуків про костюм половий безпосередньо від військовослужбовців. У разі якщо відгуки матимуть негатив, ми звернемося до Міністерства оборони з ініціативою внести відповідні корективи у технічні умови», ― зазначив директор ТОВ «ОЛТЕКС», Аркадій Стужук.

Порівняно з попереднім одностроєм, так званою «гелетейкою», технічні умовами на штани та куртку костюму польового мають певні відмінності. Їх функціонал було максимально спрощено. В Міністерстві відмовились від об’ємних карманів, застібок і регуляторів довжини поясу, змінили крій рукава та зробили його вужчим до низу. Та навіть з таким спрощенням військовий однострій залишається складним виробом, який поєднує в собі більше 60 елементів та деталей у понад 50-ти варіаціях розміру та зросту.

На закупівлю тканини, підготовку виробництва та виготовлення костюмів польових виробники однострою мали лише три місяці.

«Міністерство оборони України оголосило проведення тендеру на початку літа, 24 червня. Через місяць, наприкінці липня, у системі публічних електронних закупівель ProZorro відбувся аукціон. Ще місяць знадобився, щоб переможці тендеру отримали підписані договори. За день до 1 вересня ми отримали ці договори з датою постачання виготовленої продукції 30 листопада. Отже, ми маємо три місяці на оформлення паперів і три місяці, щоб виготовити партію комплектів складної військової форми у відповідності з всіма вимогами замовника. Працівники підприємств з розумінням поставилися до потреб армії, блискуче впоралися із замовленням і достроково, на місяць раніше виготовили костюми. Я вдячний особисто кожному, хто приймав участь у виготовленні комплектів польової форми за вашу наполегливість, труд та відданість справі», – сказав Аркадій Стужук.

Представники замовника були задоволені якістю продукції. За їх словами костюми польові виготовлені ТОВ «ОЛТЕКС» у відповідності з технічними умовами ТУ У 14.1-00034022-078:2015. Під час перевірки вибіркової партії жодних зауважень до лінійних вимірів. Інформація, яка міститься на бірках однострою відповідає виробам. Виявлені відхилення мали поодинокий характер і не впливали на функціональні характеристики чи зовнішній вигляд костюму. Всі вони були усунені на виробництві ще під час перевірки.

Нагадуємо, що ТОВ «ОЛТЕКС» перші, хто цього року вчасно постачив теплі речі Міністерству оборони.

Похожие пресс-релизы