pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Аркадій Стужук: ТОВ «ОЛТЕКС» перші, хто цього року вчасно постачив теплі речі Міністерству оборони України

Перші 5 тисяч штанів утеплених форми нового зразка були виготовлені ТОВ «ОЛТЕКС» і вчасно передані Міністерству оборони України. 21 жовтня на підприємстві підвели проміжні підсумки робіт із забезпечення виконання умов договору на постачання теплих речей для військовослужбовців.

13 жовтня 5 тисяч комплектів штанів утеплених з вітро-, вологозахисними властивостями, разом з дозвільними документами від уповноважених експертних установ були передані до об'єднаного Центру забезпечення ЗСУ. Прийомці виробів передувала їх ретельна перевірка представниками Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ. За результатами перевірки ТОВ «ОЛТЕКС» було надано акт приймального контролю якості №1.

Акт приймального контролю якості свідчить, що виготовлена продукція відповідає всім вимогам Замовника – Міністерства оборони України.

«Разом з актом тепер ми маємо повний пакет документів, який засвідчує якість продукції, її відповідність технічній та тендерній документації, вимогам Міністерства оборони до характеристик утеплювача, тканини верху плащової, вітропроникності і ще 60ти параметрам. Дякую працівникам підприємства за терпіння і кропітку роботу», ― сказав директор ТОВ «ОЛТЕКС» Аркадій Стужук.

Роботи за укладеними договорами виявилось дійсно багато. До підписаного договору №286/3/16/89 від 9 вересня 2016 року Міністерством оборони було ініційованого укладення додаткової угоди від 11 жовтня стосовно змін порядку прийняття продукції, без продовження термінів її виготовлення, який добігав кінця 15 жовтня. Отже, на приведення у відповідність до вимог додаткової угоди у підприємства залишалося лише чотири дні. А якщо рахувати, що 15 жовтня припадає на вихідний день після свята – і того менше.

«Цього року Міністерство оборони зажадало, щоб штани утеплені мали саме вітро-, вологозахисні властивості. Центр розвитку запропонував тканину, затвердив зразок і технічні умови. Справа, на перший погляд, наче проста – є затверджений зразок, бери і ший. А до того зразка ще варто закупити спеціальну тканину для верху штанів-утеплювача, яку в Україні будуть використовувати вперше саме цього року. Ця тканина – капа, тільки не в одному кольорі, а із маскувальними властивостями. І все ці роботи – закупити, пошити, пройти перевірки, варто зробити за лічені дні одного місяця», – зазначив директор ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика» Павло Довгань.

Зволікання з боку Міністерства оборони у затвердженні порядку прийняття продукції позначилось на роботі компанії із виконання комерційних замовлень.

«Ми усвідомлюємо важливість нашої роботи із забезпечення обороноздатності держави. Компанія повідомила іноземних партнерів про обставини та свої наміри встигнути в повному обсязі виготовити теплі речі для наших бійців і завчасно постачити продукцію Міністерству оборони», – підкреслив Аркадій Стужук.

Зі слів представників Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ до продукції все ж були запитання. У дев’яти виробів з п'яти тисяч комплектів були виявлені незначні недоліки, які були усунені ще на фабриці.

«Представникам Центру розвитку був наданий повний доступ до всієї партії, всіх 5 тисяч комплектів. На свій розсуд вони відібрали 10% і кожен виріб вимірювали до міліметру на його відповідність таблиці вимірів технічних умовам. Процес прийомки тривав близько дев’яти годин. По його завершені з боку приймаючої сторони не було жодних нарікань. Було складено акт контролю якості. Продукція була опломбована і відправлена до об'єднаного Центру забезпечення ЗСУ», – сказав Павло Довгань.

Нагадуємо, що у серпні цього року ТОВ «ОЛТЕКС» приймала участь у закупівлі Міністерством оборони України теплих речей для військовослужбовців. Торги відбулися у системі електронних торгів PROZORRO за скороченою процедурою закупівлі. Єдиним критерієм оцінки пропозицій учасників торгів була ціна. За результатами аукціону найнижча ціна за окремими лотами була запропонована ТОВ «ОЛТЕКС». Наразі, у відповідності з умовами підписаних договорів, компанія готує для передачі Міністерству оборони чергову партію теплих речей для військовослужбовців.

Про компанію:

ТОВ «ОЛТЕКС» є однією з провідних українських компаній з виготовлення одягу. Ми працюємо на вітчизняному та міжнародному ринку вже понад 20 років. За цей час компанія зарекомендувала себе надійним партнером, який сумлінно виконує свої зобов’язання перед клієнтами та державою – сплачує податки та робить все можливе для залучення іноземних інвестицій в економіку України, власним досвідом створює позитивний імідж вітчизняному бізнесу в країнах Західної Європи. Ми виготовляємо продукцію для всесвітньовідомих брендів одягу з Франції, Німеччини, Швеції, Бельгії, Іспанії. Сайт компанії http://olteks.com/

Похожие пресс-релизы