1-а виставка "Світ зовнішньої реклами 2008"

21.03.2008

Спілка підприємств зовнішньої реклами спільно з виставковою фірмою «Троян» оголосили про повну готовність до проведення першої міжнародної спеціалізованої виставки «Світ зовнішньої реклами 2008» яка буде проходити з 22 по 25 квітня 2008 року в Міжнародному виставковому центрі (Київ).

Перша в Україні міжнародна спеціалізована виставка «Світ зовнішньої реклами 2008» має на меті просування на вітчизняний ринок нових сучасних напрямків та ідей в галузі зовнішньої реклами, оригінальних рекламних технологій, матеріалів та дизайнерських рішень. В ході виставки буде продемонстровано останні новинки вітчизняних та провідних іноземних підприємств зовнішньої реклами. Одним основних завдань виставки є створення сприятливих умов для розвитку ділових контактів між виробниками реклами та потенційними рекламодавцями.
Цільова група виставки: фахівці в галузі зовнішньої реклами, рекламної продукції та обладнання, дизайну, зв’язків з громадськістю, рекламні агентства, виробники освітлювального та презентаційного обладнання, матеріалів для виробництва реклами, друкарні, типографії, компанії, що спеціалізуються на виробництві внутрішніх та зовнішніх рекламоносіїв, дизайн-студії та інші.
Основні тематичні напрямки виставки:
• Зовнішня реклама (рекламоносії різного формату)
• Неонова та світлова реклама, світловий та графічний дизайн
• Вивіски, знаки, вказівники
• Рекламні екрани, табло, відеостіни
• Іміджеві установки, дахові установки
• Перетяжки, вінілові панно, кронштейни, прапори
• Міська реклама, святкове оформлення міста
• Оформлення приміщень, дизайн вітрин
• Реклама на транспорті
• Поліграфічне обладнання, витратні матеріали
• Цифровий друк, графічний та текстильний скрін-прінтинг
• Спеціалізовані видання

В рамках виставки будуть проведені наступні заходи :
 22 квітня – День правових питань:
Круглі столи: "Правові проблеми розвитку ринку зовнішньої реклами в Україні" «Сучасна реклама на транспорті в Україні»
 23 квітня — Технічний та виробничий день
Презентація нових рекламоносіїв, форматів рекламних конструкцій, вуличні меблі, друк плакатів, презентації нових технологічних рішень у сфері зовнішньої реклами провідних вітчизняних та зарубіжних компаній, семінари.
 24 квітня – День маркетингу
Створення адресних програм, медіапланування, техніка продажу, робота з клієнтами. Презентація нових спеціалізованих видань, книг, досліджень.
Питання розвитку соціальної реклами, презентація сюжетів
Ярмарка поліграфії.

Співорганізатор виставки – Спілка підприємств зовнішньої реклами. Генеральний інформаційний партнер виставки – журнал „Наружка”, Головний інформаційний спонсор – журнал „Наружная реклама”, Офіційний інформаційний партнер – „Хайтеч Едвертайсмент”, Інформаційні партнери: Маркетинг клуб „MarketingJazzz”, журнал „СМУК”, журнал „Маркетинг і реклама”, журнал „Сфера рекламы”, журнал „Лаборатория рекламы и маркетинга”, журнал „Рекламные технологии”, журнал „РТ-Шире метра”, журнал „Полиграфический курьер”, Форум по зовнішній рекламі „Inkware”, Інтернет-портал „Печатник.com”, портал „Reklamaster.com”, Інтернет-портал „Advertology.ru”.