pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Справжня Любов всюди»: спеціальна акція на честь святкування Дня Святого Валентина

«Справжня Любов всюди»: спеціальна акція на честь святкування Дня Святого Валентина

Лубни, 12 лютого 2010 року – Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» відзначає День Святого Валентина і проводить святкову акцію для шкільної молоді «Справжня Любов всюди». Під час великої перерви біля стендів з стіннівками на учнів загальноосвітньої школи № 8 напередодні свята чекав приємний сюрприз: зустріч з волонтерами - викладачами навчального курсу «Правда про життя, кохання та секс».
Наближається День Святого Валентина — найромантичніший день року. Легенда про християнського священика, який допомагав закоханим всупереч закону, хвилює серця людей не одне століття. У кожного народу свої звичаї святкування, але в одному схожі всі — цього дня закохані дарують один одному листівки – «валентинки» і подарунки.
«Твій Світ» не залишився осторонь і, слідуючи добрим традиціям, дарував старшокласникам теж святкові листівки, але зі змістом. Кожна з них, містила такі висловлювання, як: «Любити – означає не володіти, а віддавати себе!», або «Десь на дні мого серця заплела дивну казку любов.» (П. Тичина). На думку волонтерів, акція допомагає відповісти на головне питання: «Що таке справжнє кохання?». Молодь часто плутає такі поняття, як: пристрасть, захоплення, любов. В громадській організації переконані, що підлітку важливо навчитись їх розрізняти і знати: справжня любов – це відданість, яка ґрунтується на зобов’язанні і безкорисливій турботі один про одного. Вона добровільно погоджується бути вірним іншому і прагнути до його щастя. У статевих стосунках вірність – частина зобов’язань.
Отже серед безлічі хвилюючих емоцій волонтери в черговий раз наголосили на необхідності формувати такі риси характеру.
Крім того акція була оздоблена флеш - роликами з поздоровленнями та різноманітними інформаційними матеріалами.
Як повідомлялося раніше, навчальний курс «Правда про життя, кохання та секс», в рамках якого відбулася акція було офіційно презентовано ПОМГО «Твій Світ» 10 лютого 2010 року. Його основна мета – формування нормативної статевої поведінки у підлітків, в основі якої полягає ідея утримання від статевих стосунків до шлюбу і зберігання вірності в подружньому житті

Похожие пресс-релизы