pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

АТ «ЄВРОГАЗБАНК» запровадив спеціальні номінації для нагородження переможців конкурсу «Кращий журналіст фондового ринку -2012»

АТ «ЄВРОГАЗБАНК» запровадив спеціальні номінації для нагородження переможців конкурсу «Кращий журналіст фондового ринку -2012»

У бутик-готелі "Рів'єра" відбулася церемонія нагородження лауреатів конкурсу «Кращий журналіст фондового ринку -2012»

Конкурс пройшов вперше і став унікальною подією не тільки для фондового ринку та ЗМІ, а й для всієї України. Незважаючи на офіційний формат, атмосфера церемонії була дружня і невимушена. Експертна комісія з 15 членів журі протягом декількох місяців оцінювала професіоналізм журналістів, що спеціалізуються на темі фондового ринку. Більше 30 представників різних ЗМІ були номіновані. У кожній з семи номінацій конкурсу були визначені три переможці.

Для вручення дипломів у номінації «Краще інформаційне агентство» на імпровізовану сцену вийшов Голова Правління АТ «ЄВРОГАЗБАНК» Богдан Сулятицький.

«Мені дуже приємно бути причетним до такого соціально необхідного проекту як «Кращий журналіст фондового ринку -2012 ». Я вдячний організаторам конкурсу, Агентству з розвитку інфраструктури фондового ринку України та Національной комісії з цінних паперів та фондового ринку. Даний захід не тільки дає можливість оцінити кращих у своїй професії, а й створює стимул для подальшого розвитку фінансової журналістики в цілому» - зазначив Б.І. Сулятицький.

Перші місця розподілилися наступним чином:
«Кращий журналіст інформаційного агентства» - Дмитро Кошевий (Інтерфакс-Україна);
«Кращий журналіст друкованого видання» - Микола Максимчук (КоммерсантЪ - Україна);
«Кращий журналіст інтернет-ЗМІ» - Олег Сорочан (Дело.ua);
«Краще інформагентство» - «Інтерфакс-Україна»;
«Краще друковане видання» - «КоммерсантЪ-Україна»;
«Краще інтернет-ЗМІ» - «Forbes.ua»;
«Кращий тележурналіст» - Володимир Веселовський (канал БТБ).

До того ж, ЄВРОГАЗБАНК заснував дві власні спеціальні номінації, щоб відзначити журналістів, які на думку експертів Банку, оперативно і доступно подають інформацію про фондовий ринок. У номінації «Оперативно про головне» переміг журналіст Михайло Харчук «Інтерфакс-Україна», а в номінації «Доступно про головне» - журналістка Олена Мошенець «Інвест газета».

За словами начальника департаменту інвестиційного бізнесу АТ «ЄВРОГАЗБАНК» Артема Білонога: «Фінансова журналістика - напрямок складний, а тема при цьому дуже актуальна для кожного. Журналістам необхідно мати талант, щоб знайти формат, здатний оперативно та доступно донести головні факти. Саме тому ми відзначили призом саме цих двох журналістів, які оперативно та доступно розповідають читачам такі складні теми».

Похожие пресс-релизы