pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

За сприяння компанії «Київстар» відбулася Спеціальна Олімпіада у м. Віннця для дітей з особливими можливостям

Наприкінці квітня у Вінниці відбувся фінальний етап Всеукраїнського турніру з футболу міжнародної програми «Special Olympics» для дітей та молоді з вадами розумового розвитку. Подібний захід – не прості футбольні змагання. Це яскравий приклад сили духу, незламності, величезного бажання перемогти, насамперед, себе, – з одного боку, а з іншого – безмежної доброти, допомоги, підтримки та гуманності.
Міжнародна програма «Special Olympics» створена для дітей-аутистів, дітей з синдромом Дауна та інших захворювань, що призводять до уражень інтелектуальної сфери. Участь дітей у змаганнях «Special Olympics» позитивно впливає на рівень їх соціальної адаптованості та вирішує проблеми дефіциту спілкування. Національний директор Спеціальної Олімпіади України Костянтин Слинявчук: «Немає дітей потрібних і непотрібних, як немає свого або чужого горя. Не можна просто побачити і пройти повз, знаючи, що спроможний допомогти – навіть просто своєю присутністю і розумінням. Дуже хочеться вірити, що людей, розуміючих дітей з особливими потребами – особливих дітей, з кожним роком ставатиме більше. А кожен, хто знаходитиметься поруч, сприйматиме таку дитину як рівноправного члена суспільства та не боятиметься простягнути руку... Такі проекти як сьогоднішній, не тільки допомагають «особливим дітям» відчути себе впевненими і потрібними. Такі проекти роблять суспільство більш гуманним та розуміючим».
Програму «Special Olympics» по всьому світу підтримують зірки та відомі особистості. Не стала виключенням й Україна. Пропозицію підтримати «Special Olympics 2010» у м. Вінниця не вагаючись відгукнулись зіркові вінничани: Павло Хникін – Заслужений майстер спорту України (плавання), дворазовий срібний призер XXV Олімпійських Ігор в Барселоні, учасник чотирьох Олімпіад; а також Віктор Бронюк – фронтмен відомого українського гурту «ТІК»: «Для нас велика честь бути запрошеними на змагання Спеціальної Олімпіади. Поки влада «вирішує» проблеми державного рівня, тисячі людей по всій Україні просто день у день роблять велику справу – підтримують дітей з вадами розумового розвитку. І це відбувається не на словах, чи на папері, це відбувається на ділі. Ми сьогодні повинні забути про сварки і уважно подивитися на наших дітей на те, як вони ростуть, чого ми їх вчимо і як вони будуть жити завтра. Чи зможуть вони протистояти цьому жорстокому світі і хто буде відстоювати їх право на життя, розвиток і повагу. У здоровому суспільстві не може бути більш важливіших справ, ніж освіта та здоров'я наших дітей».
Вже другий рік «Спеціальну Олміпаду України» підтримує компанія «Київстар» в рамках всеукраїнської соціальної ініціативи «Для людей, для країни!». За словами директора Київської філії компанії «Київстар» Віктора Скляра, «реалізація соціальних програм, благодійна та меценатська допомога є важливим напрямом корпоративної соціальної відповідальності компанії. Мета спільного із «Special Olympics» проекту – подарувати дітям з особливими потребами впевненість у власних силах та віру в перемогу над життєвими обставинами. Саме тому «Київстар» бере активну участь в організації змагань у м. Вінниця».

Похожие пресс-релизы