pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія "Київстар" подарувала Житомирським журналістам креативний відпочинок - Квест "Люди Х"

Досліджували наявність здібностей та талантів житомирських журналістів на прес-заході компанії «Київстар», який проходив у незвичному форматі квесту під назвою «Люди Х» в м. Житомир..

Хто такі ці люди Х, та якими здібностіми вони володіють житомирські журналісти дізнавалися в процесі активної гри-квесту, яка поєднувала в собі інтелектуальні загадки, змагання на спритність та влучність. На годину вони перетворилися на команди супергероїв, людей Х, з однойменного фільму: Шторм, Росомаха, Фенікс. Кожна з команд отримала футболки з зображенням своїх героїв, карту «бойових дій», та мобільні телефони, які допомагали їм лишатися на зв’язку з ведучим та одночасно виконувати завдання на точках.

Всього у грі було 6 контрольних точок, але відгадати, куди саме бігти було досить непросто – жодна з назв локацій не вказувалася прямо, а лише підказки. На щастя, командний дух швидко взяв своє і групи малознайомих людей, представників різних редакцій, швидко переворитися на злагоджені команди, які заповзято взялися до виконання секретної місії. Головне завдання квесту полягалося в наступному – відгадати секретний код компанії «Київстар», вірно його розшифрувати та першими доставити шифр професору Х.

В процесі гри на кожній з точок команди знайомилися з новітніми послугами «Київстар», які допомагали їх знаходити наступні локації квесту: «Маячок», «Довірена особа», «Смс в Контакті» та інші.

Завдяки тому, що гра проходила у найбільшому житомирському ТРК «Глобал UA» завдання поєднували наступні розваги центру: тир, каток, лазерні бої.

По завершенню гри кожен учасник отримав подарунок від організатора, компанії «Київстар». Переможцями стала команда «Росомахи», які першими, зі значним відривом прибули на фінальну точку квесту.

Гра закінчилися, але вона показала, що об’єднавшись, наші журналісти здатні стати найспритнішими, найшвидшими....стати справжніми супергероями.

Похожие пресс-релизы