pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Віце-президент/технічний директор компанії «Київстар» Керсті Віклунд: «Довіра абонентів – наша основна цінність».

Почути з перших вуст про технічну частину життя провідного мобільного оператора України, погодьтесь, унікальна можливість. Саме таку нагоду отримали 22 журналісти ЗМІ центрального регіону : відвідали центральний офіс компанії «Київстар», де зустрілися з віце-президентом/технічним директором компанії пані Керсті Віклунд та її заступниками Олександром Дорофієм і Сергієм Климовим.

Слід зазначити, що не кожна компанія, говорячи про якість, «розкриває свої карти». Топ-менеджмент компанії «Київстар» щодо цього питання приємно здивував, оперуючи лише фактами. Керсті Віклунд: «Сьогодні компанія вже забезпечує покриття території, на якій мешкає 99,9% населення України та обслуговує близько 22 мільйонів абонентів, а це 343 мільйонів хвилин розмов на день. Серед рекордних показників чільне місце займає оптоволоконна система передачі даних «Київстар», яка складає 24 451 км – це майже половина довжини екватора».

Говорячи про «масштабність дій» національного мобільного оператора, зауважу також те, що об’єм інвестицій у розвиток мережі «Київстар», за словами фахівців, склав більше 3 млрд. доларів США упродовж останніх 10 років. Сума вагома.

Водночас такі капіталовкладення дозволяють підтримувати високу якість обслуговування завдяки сучасному телекомунікаційному обладнанню виключно лише від світового лідера Ericsson; команда професіоналів – більше 1200 висококваліфікованих технічних працівників, що цілодобово відстежують роботу мережі; швидка система реагування на збої в роботі; впровадження інноваційних послуг; і найголовніше – розуміння потреб клієнта в якісному та доступному зв’язку, так конкретні кроки задля вирішення цього завдання. «Усі технічні вдосконалення «Київстар» здійснює орієнтуючись на потреби своїх абонентів», – наголосили представники мобільного оператора. Мимоволі згадалась Велика Ідея «Київстар»: «З думкою про Вас», на презентації якої влітку минулого року вдалося побувати. Що ж, похвально. Дійсно приємно, коли хтось підтримує твої прагнення та прислуховується до твоїх потреб.
Як зазначили спікери компанії лише протягом 2009 компанія ввела ряд додаткових послуг: «Домашній Інтернет», «Екстра-гроші» (кредит на розмови), «SMS-виклик», «Додатковий номер». І все це – відповідь на конкретні клієнтські потреби, що ретельно відслідковуються фахівцями національного мобільного оператора. Безперечно, лідерську позицію на телекомунікаційному ринку країни забезпечує саме такий підхід активного піклування про потреби абонента у поєднанні із постійним дотриманням показників преміальної якості зв’язку «Київстар»:
- безперебійний зв'язок – в середньому, не більше одного перерваного дзвінка на 150 з'єднань,
- відмінна передача голосу – більше 99% дзвінків з відмінною якістю передачі голосу,
- середня швидкість передачі даних за напрямком до кліента з використанням технології EDGE перевищує 120 Кб/сек.

Далекоглядними є й плани компанії «Київстар»: «В планах компанії на 2010 рік підготовка мережі до впровадження системи 3G, розгортання фіксованої мережі Internet, покращення покриття до події «Євро 2012», – розповів журналістам Сергій Климов. Постійне оновлення та вдосконалення, наголосили експерти компанії, дозволяє «Київстар» вже 13 років ефективно та високоякісно обслуговувати технічну мережу компанії, що відноситься до 25% кращих мереж усього світу.

Отримавши вичерпну інформацію щодо технічних особливостей, а також якості мережі та зв'язку компанії «Київстар», хотілося б побажати національному мобільному оператору здійснення планів та подальшого піклування про своїх абонентів. Ну а іншим компаніям – брати приклад та не боятися говорити відверто про свої можливості та особливості...

Похожие пресс-релизы