pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія «Київстар» пояснила причини некоректної роботи onlineсервісів компанії «ІнТайм» та принесла свої вибачення

14.05.2015
Компанія «Київстар» пояснила причини некоректної роботи onlineсервісів компанії «ІнТайм» та принесла свої вибачення за неприємну ситуацію, що склалася.
Про це йдеться у листі начальника сектору по роботі з великими підприємствами компанії «Київстар», адресованому Генеральному директору компанії ІнТайм.
Нагадаємо, у період з 13.45 22.04.2015р. до 15.00 24.04.2015р. робота onlineсервісів ІнТайм була призупинена, у зв’язку з відсутністю подачі сигналу. Внаслідок ініційованої перевірки кабельної інфраструктури та телекомунікаційного обладнання, яке забезпечує працездатність серверів, причиною проблеми визнано пошкодження волоконно-оптичної лінії зв’язку.
Після усунення пошкоджень було проведено додатковий моніторинг сервісів для недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Національна служба доставки «ІнТайм» приносить клієнтам свої вибачення за незручності, які виникли у вказаний період та висловлює надію на розуміння та подальшу співпрацю.

Похожие пресс-релизы