pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» в оригінальний спосіб презентував інноваційні послуги журналістам

Мобільні та спортивні журналісти на день перетворилися на «Людей Х». Сценарій квесту перегукувався із сюжетом однойменного серіалу, учасники ділились на три команди, а усі завдання базувались на новинках телекомунікаційного ринку від «Київстар» із використанням мобільного Інтернет цього ж оператора.

Квест відбувався за сюжетною лінією однойменного фільму. Впродовж змагань 3 команди журналістів – «Росомахи», «Фенікси» та «Шторм», відгадували інтелектуальні загадки, виконували завдання на швидкість та вправність. Захід відбувався в найбільшому розважальному комплексі «Мегамолл», завдяки чому журналісти взяли участь у багатьох розвагах: стріляли в тирі, грали в боулінг та більярд, каталися на катку. Головним завданням квесту було – розгадати секрет компанії «Київстар» та першими доставити його Професору Х. На кожній з локацій учасників зустрічали герої «Людей Х» - Колос, Архангел, Містік та інші. Всі завдання журналісти виконувати за допомогою мобільного телефону та мобільного Інтернету «Київстар».

Протягом гри, окрім розважальних етапів, учасникам також довелося здійснити невеликий екскурс в історію, хімію та географію – лише завдяки власним знанням вони дізнавалися частинки секретного коду, який мав привести команду до перемоги.
Першими до фінішу прийшла збірна молодих телевізійників з ТК «Смарт» - команда «Росомахи», які із самого початку взяли швидкі темпи і фактично «наступали на п’яти» команді «Фенікс», що складалася з журналістів ВОДТРК. Отримавши всі складові шифру, вони вірно розгадали таємне слово і першими дізналися секрет компанії «Київстар» - слово «ЯКІСТЬ».

Справді динамічний та інноваційний підхід телеком оператора до подання інформації сподобався вінницьким журналістам, адже не завжди є час дізнатися про ті чи інші новинки самостійно, а у ігровій формі – це комфортний та дієвий спосіб навчання.

Похожие пресс-релизы