pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» допомагає людям із комунікаційними вадами самостійно викликати екстрені служби за допомогою SMS у Вінницькій області!

«Київстар» допомагає людям із комунікаційними вадами самостійно викликати екстрені служби за допомогою SMS у Вінницькій області!

24 червня 2009 року у м. Козятин відбулася презентація нового сучасного технічного обладнання для виклику служб екстреної допомоги за допомогою SMS повідомлень для людей із вадами слуху та мовлення, що проживають у місті Козятин та Козятинському районі. Відтепер жителі Козятина із комунікаційними вадами матимуть змогу безперешкодно викликати служби допомоги у разі екстреної потреби.

Проект під назвою «Почуй мене!» з 2007 року послідовно реалізовується національним мобільним оператором «Київстар» у рамках всеукраїнської соціальної ініціативи «Для людей, для країни!» у м. Вінниця. За активного сприяння Козятинської Районної Державної адміністрації реалізація проекту стала можлива і в Козятинському районі.
Реалізація проекту «Почуй мене!» передбачає - впровадження послуги виклику через SMS-повідомлення пожежної служби «101», міліції «102», швидкої медичної допомоги «103» та аварійної служби газу «104» для людей із вадами слуху та мовлення. Із цією метою «екстрені служби» м. Козятин були оснащені технічними й програмними засобами для забезпечені комутація та транслювання повідомлень до центрів операторської підтримки на виділені спеціальні номери. Відправивши SMS на спеціальний номер, люди з вадами слуху та мовлення зможуть викликати екстрені служби без сторонньої допомоги, адже диспетчери служб отримуватимуть на дисплеї всю необхідну інформацію включно із місцезнаходженням абонента, що надіслав SMS-повідомлення.

Говорить Віктор ЗАІЧКО, Голова Козятинської районної державної адміністрації: «Від імені мешканців міста Козятин та Козятинського району я хочу висловити щиру подяку компанії «Київстар» за корисну допомогу жителям нашого міста та їх підтримку. Цей вчинок надзвичайно важко переоцінити, адже люди із вадами слуху та мовлення потребують особливої турботи та піклування, їм надзвичайно важливо відчувати впевненість у тому, що у випадку екстреної ситуації їм буде своєчасно надана невідкладна допомога. Компанія «Київстар» подарувала їм таку впевненість, за що ми їй глибоко вдячні».

Своїми думками стосовно цієї події ділиться Валерій СТАХОВ, Голова Козятинської районної ради: «Хочу зазначити, що ми зі свого боку, намагаємось надавати необхідну допомогу людям із особливими потребами, але безсумнівно цю відповідальність має взяти на себе не тільки влада, але й бізнес. У цивілізованому суспільстві, соціально - відповідальні компанії піклуються про створення кращих умов для найбільш незахищених верств населення і надають благодійну допомогу тим, хто її потребує. Приємно, що компанія «Київстар» поділяє мої переконання і не словом, а ділом доводить свою небайдужу соціально-відповідальну позицію. Залишається лише побажати, щоб таких компаній в Україні ставало все більше і подякувати «Київстар» за натхненний приклад та неоціненну допомогу».

Як зазначила Наталія ДАДІВЄРІНА, Менеджер зі зв’язків із громадськістю компанії «Київстар»: «Соціальна відповідальність «Київстар» - це конкретні кроки для вирішення соціальних питань конкретного регіону. Дуже важливо в екстреній ситуації мати можливість вчасно отримати допомогу. Вкрай важливим є це питання для людей з особливими потребами. Добре, якщо поруч є хтось, хто допоможе викликати потрібну службу. Однак, коли поруч немає нікого… Людям із вадами слуху й мовлення викликати самостійно будь-яку із екстрених служб практично неможливо. Тоді SMS стає чи не єдиним каналом екстреного спілкування. «Київстар» вже зробив можливим виклик екстрених служб у м. Вінниця за допомогою SMS, а сьогодні скористатись цією можливістю мають змогу жителі м. Козятин та Козятинського району.. Надавати послуги зв'язку, особливо у скрутних ситуаціях, – це не лише наш бізнес, це й наш соціальний обов'язок».

Довідка про компанію «Київстар»:
Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування 22,9 млн. осіб (станом на 01.05.09). «Київстар» забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України, охоплюючи своєю мережею всі великі та малі міста і понад 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги у 193 країнах на 5 континентах світу. «Київстар» забезпечує мешканців України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

За додатковою інформацією звертайтесь
до менеджера зі зв’язків із громадськістю компанії «Київстар», Наталії Дадівєріної
тел. 8 (067) 220 7877, e-mail: [email protected]
www.kyivstar.net www.djuice.com.ua www.starport.com.ua

Механізм виклику екстрених служб за допомогою SMS наступний:

1. Спеціалісти екстрених служб створюють шаблони SMS-повідомлень для спрощення механізму виклику.
2. Формується база даних людей із вадами слуху й мовлення (адреса, діагноз та інша необхідна інформація).
3. Абонент відправляє з мобільного телефону повідомлення на спеціальний виділений номер.
4. Отримуючи виклик, екстрені служби направляють команду за вказаною в базі даних адресою (у випадку знаходження абонента за іншою адресою – адреса вказується в тілі SMS-повідомлення).
5. Після отримання SMS-виклику бригади екстрених служб здійснюють виїзд.

Довідка
загальнонаціональна соціальна ініціатива
«Для людей, для країни!» «Київстар»
м. Вінниця

Широкомасштабна соціальна ініціатива «Для людей, для країни!» покликана створити для людей, які потребують від суспільства особливої турботи та підтримки, умови для повноцінного життя, самоствердження, впевненості у завтрашньому дні.
Починаючи з 2004 року, «Київстар» надає фінансову допомогу та закуповує обладнання реабілітаційним центрам і медичним установам для дітей і дорослих з особливими потребами по всій країні. Ця програма компанії спрямована на активну інтеграцію людей із функціональними обмеженнями діяльності в громадське життя та сприяє тому, щоб вони мали ширші можливості для свого розвитку.

Програма допомоги соціальної адаптації інвалідів, у рамках якої надається допомога та спеціалізоване обладнання реабілітаційним центрам, реабілітаційним навчальним закладам, благодійним фондам.
Установи, яким надається допомога підбираються різного напрямку, профілю діяльності та географії: центри реабілітації, навчальні заклади, медичні установи для дітей та дорослих. Програма компанії спрямована на активну інтеграцію до громадського життя людей з функціональними обмеженнями життєдіяльності та сприяє тому, щоб вони мали більш широкі можливості для свого розвитку. В рамках даної програми в травні 2009 року в м. Вінниця компанія «Київстар» підтримала міжнародну програму «SPECIAL OLYMPICS» для дітей та молоді з вадами розумового розвитку.

Підтримка людей похилого віку, що проживають у геріатричних пансіонатах. Програма сприяння в подоланні самотності та відчуження літніх людей і ветеранів Другої світової війни розпочалася в 2005 році. За час реалізації соціальної ініціативи «Для людей, для країни!» 11 підшефних «Київстар» геріатричних центрів отримали найнеобхідніші речі: інвалідні візки, спеціальні спортивні тренажери, телевізори, холодильники, меблі, крім цього, були відремонтовані приміщення.

Сприяння розвитку дітей, позбавлених батьківського піклування. «Київстар» допомагає їм повірити в себе, розвиватись творчо, визначатись у своїх професійних нахилах, і навіть – отримати необхідні знання із комп’ютерної грамотності та, можливо, обрати майбутню професію, в рамках спеціалізованої освітньої програми Комп’ютерної Академії «Шаг». Програма передбачає не тільки надання матеріальної допомоги підшефним дитячим установам, у яких мешкають і навчаються діти-сироти, але й організацію й проведення для дітей різноманітних цікавих і захоплюючих заходів, веселих свят з подарунками, розширення можливостей дітей пізнавати навколишній світ і вчитися новому, відчуваючи себе повноцінними членами суспільства. У Вінницькій області «Київстар» опікується Брацлавською загальноосвітньою школою-інтератом та Староприлуцькою допоміжною школою-інтернатом.

Підтримка закладів культури, мистецтва, інтелектуального та сімейного дозвілля. Зокрема, в рамках саме цієї соціальної ініціативи «Київстар» опікується й такими пізнавальними сімейними місцями відпочинку як зоопарки (Києва, Одеси, Харкова, Миколаєва, Мени) та найбільшим в СНД дельфінарієм у м. Одеса. Все, що збагачує українську душу інтелектуально та духовно, все, що зміцнює сімейні традиції – повинно процвітати та мати підтримку не лише з боку держави, а й з боку свідомого українського бізнесу. Саме так діє «Київстар» – для людей, для країни! Під девізом «Спілкуйтесь більше зі своїми дітьми» у 2008 році стартувала всеукраїнська програма «Спілкування заради майбутнього 2008», в рамках якої на головних площах 21 українського міста відбулись родинні заходи - «Сімейне свято «Київстар».

Підтримка українського студентства. За цією програмою 54 талановитих українських студенти з 9-ти технічних вузів України протягом 2006-2008 навчального року отримували іменні стипендії від компанії «Київстар». У Вінниці таку нагоду мали кращі студенти Вінницького Національного Технічного Університету.
«Київстар» — гордість України, національний мобільний оператор та соціально відповідальна компанія, яка працює заради кращого майбутнього країни та кожного її мешканця зокрема!

Похожие пресс-релизы