pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» допомагає людям із комунікаційними вадами самостыйно викликати екстрені служби за допомогою SMS!

В рамках загальнонаціональної соціальної ініціативи «Для людей, для країни!» 22 червня 2009 року в місті Біла Церква компанією «Київстар» здійснено запуск проекту «Почуй мене» SMS виклик екстреної допомоги для мешканців міста з особливими потребами.

З метою забезпечення можливості виклику екстрених служб: «101», «102», «103», компанією «Київстар» були обладнанні операторські місця спеціальними технічними та програмними засобами, забезпечені комутація та транслювання повідомлень до центрів операторської підтримки на виділені спеціальні номери. Це дає можливість жителям Білої Церкви із особливими потребами безперешкодно викликати служби допомоги в разі екстреної потреби.

Василь САВЧУК, Білоцерківський міський голова: «Від імені жителів міста Біла Церква, я хочу висловити щиру подяку національному мобільному операторові компанії «Київстар» за те, що вони відгукнулися на наше прохання про надання допомоги у вирішенні цього надзвичайно важливого питання для нашого міста. Нова послуга безумовно спростить процедуру виклику екстреної допомоги для людей з проблемами слуху та мовлення і напевне врятує не одне життя жителів Білої Церкви. У розвиненому цивілізованому суспільстві, соціально - відповідальні компанії піклуються про створення кращих умов для найбільш незахищених верств населення в тих регіонах де вони працюють. Компанія «Київстар» - це взірець для усіх українських компаній, що надихає решту власним прикладом».

Наталія ДАДІВЄРІНА, Менеджер зі зв'язків із громадськістю Київського регіонального управління «Київстар»,: «Дуже важливо, аби будь-яка людина, яка потребує екстреної допомоги, мала можливість вчасно її отримати. Проте людям із особливими потребами зробити це самостійно практично неможливо. Тому SMS стає чи не єдиним каналом екстреного спілкування. Вже кілька років «Київстар» підтримує людей, що потребують опіки, зокрема українців з особливими потребами. Надавати послуги зв'язку – це не лише наш бізнес, але й наш соціальний обов'язок. Саме тому співпраця зі службами екстреної допомоги стала органічним і важливим проектом для нашої компанії».

Проект «Почуй мене» реалізовано у партнерстві з Білоцерківською міською радою, територіальною організацією УТОГ та службами екстреної допомоги «101», «102», «103» в місті Біла Церква.

Тетяна ФЕЩЕНКО, Головний лікар станції швидкої допомоги міста Біла Церква зазначила: « Люди із проблемами слуху та мовлення частіше відчувають себе вразливими і незахищеними в сучасному суспільстві ніж решта. Їхні потреби цілком зрозумілі і мають неодмінно бути враховані. Компанія «Київстар» взяла на себе вирішення однієї із таких проблем. Комплект обладнання, який був встановлений в нашому відділенні швидкої допомоги, буде приймати SMS повідомлення із закликами про допомогу від жителів міста Біла Церква, які мають комунікаційні вади. Життя – це найдорожче, що має кожна людина. Ми впевнені, що завдяки допомозі, яку надала компанія ”Київстар” людям із вадами слуху й мовлення, буде врятовано не одне життя! Погодьтеся – зробити більше просто неможливо!».

Русла НІКОГДА, Заступник начальника штабу Білоцерківського міського відділу ГУ МВС України в Київській області: «Служба міліції завжди стояла на варті безпеки громадян. На жаль люди, які мають порушення слуху й мовлення, не можуть просто зателефонувати та повідомити про виникнення правопорушень, інколи трапляється так, що виклики до нас надходять із запізненням. Можливість швидкого виклику екстрених служб для людей з особливими потребами, з’явилась завдяки компанії «Київстар». Хочеться підкреслити, що механізм виклику екстрених служб дуже простий, тому користуватися новою системою зможуть навіть діти та люди похилого віку. Завдяки комплексу, що сьогодні вводиться в дію, вони зможуть самостійно направити SMS повідомлення до служби міліції, а ми своєчасно прийдемо на допомогу».

Сповідуючи принципи соціальної відповідальності та соціального партнерства національний мобільний оператор компанія «Київстар» бере активну участь у вирішенні найгостріших соціальних проблем нашого суспільства.

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА
ПРОЕКТ: «ПОЧУЙ МЕНЕ!»

Реалізація соціальних програм, добродійна та меценатська допомога є важливим напрямом корпоративної соціальної відповідальності компанії «Київстар», у рамках якого національний мобільний оператор допомагає людям, що потребують соціальної підтримки та захисту. Усі соціальні програми «Київстар» реалізуються в межах загальнонаціональної ініціативи «Для людей, для країни!».

Соціальна ініціатива «Для людей, для країни!:

Програма допомоги в соціальній адаптації людям із особливими потребами. Починаючи з 2004 року, наша компанія надає допомогу та обладнання реабілітаційним центрам і медичним установам для дітей і дорослих по всій країні. Соціальним партнером у реалізації цієї програми виступає Всеукраїнська громадська організація «Наукове товариство інвалідів «Інститут соціальної політики». Програма компанії спрямована на активну інтеграцію людей із функціональними обмеженнями діяльності в громадське життя та сприяє тому, щоб вони мали ширші можливості для свого розвитку.

Програма допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківської опіки. Реалізується компанією з 2004 року; охоплює 15 дитячих будинків та інтернатів. «Київстар» не лише надає регулярну матеріальну допомогу цим установам, але й піклується про розвиток дітей: регулярно проводяться різноманітні заходи, що допомагають дітям пізнавати навколишній світ і вчитися відчувати себе повноцінніми членами суспільства.

У дитячих будинках, якими опікується «Київстар», відкриті комп’ютерні класи, і вже кілька років поспіль вихованці навчаються працювати з комп’ютером і новими програмами. Таким чином, діти отримують свої перші професійні навички. А в грудні 2007 року «Київстар» була організована серія лекцій для вихованців випускних класів підшефних дитячих будинків та інтернатів, які проводили викладачі вищих навчальних закладів України. Дітям розповідали про перспективи працевлаштування після закінчення навчальних закладів, а також про тенденції на ринку праці в цілому.

В рамках всеукраїнської соціальної ініціативи «Для людей, для країни!», національний мобільний оператор компанія «Київстар» регулярно допомагає Білоцерківському дитячому будинку для дітей из вадами слуху, дитячим будинкам в Василькові та Боярці.

Також реалізується програма безперешкодного виклику екстрених служб за допомогою SMS виклику для людей з комунікаційними вадами. «Київстар», в рамках соціальної ініціативи «Для людей, для країни!» в місті Вінниця, 2007-2008 році реалізував проект «Почуй мене!». Відправивши SMS на спеціальний номер, люди з вадами слуху та мовлення зможуть викликати екстрені служби без сторонньої допомоги, адже диспетчери служб отримуватимуть на дисплеї всю необхідну інформацію включно із місцезнаходженням абонента, що надіслав SMS-повідомлення. З метою забезпечення функціонування послуг були встановленні технічні й програмні засоби, забезпечені комутація та транслювання повідомлень до центру операторської підтримки, виділені спеціальні номери. Відтепер усі вінничани, які мають вади слуху та мовлення, користуються можливістю безперешкодно викликати допомогу в разі виникнення екстреної ситуації.

Механізм виклику екстрених служб за допомогою SMS наступний:
1. Спеціалісти екстрених служб створюють шаблони SMS-повідомлень для спрощення механізму виклику.
2. Формується база даних людей із вадами слуху й мовлення (адреса, діагноз та інша необхідна інформація).
3. Абонент відправляє з мобільного телефону повідомлення на спеціальний виділений номер.
4. Отримуючи виклик, екстрені служби направляють команду за вказаною в базі даних адресою (у випадку знаходження абонента за іншою адресою – адреса вказується в тілі SMS-повідомлення).
5. Після отримання SMS-виклику команда екстреної служби здійснює виїзд.

Усі програми та проекти, що системно реалізуються національним мобільним оператором компанією «Київстар», є соціальним інвестуванням в майбутнє та мають на меті покращення якості життя кожного українця та України в цілому.
Довідка про компанію «Київстар»:
Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування 22,9 млн. осіб (станом на 01.05.09). «Київстар» забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України, охоплюючи своєю мережею всі великі та малі міста і понад 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги у 193 країнах на 5 континентах світу. «Київстар» забезпечує мешканців України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Похожие пресс-релизы