pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Barbie презентувала українським дівчатам новий мультфільм і запросила розкрити таланти у конкурсі талантів «Зірка Barbie»

17 вересня Київський Ляльковий театр приймав маленьких і дорослих гостей. Тут, у затишній атмосфері дитячого свята відбулися одразу дві події: прем’єра мультфільму «Barbie. Діамантовий Замок» та старт всеукраїнського конкурсу дитячих талантів «Зірка Barbie». Чудове свято відвідали понад 120 дітлахів з початкових класів київських шкіл та творчих гуртків. Почесними гостями стали члени журі конкурсу – співачка Тіна Кароль і дитячий поет, письменник і видавець Іван Малкович. Прес-захід відвідали представники 19 ЗМІ, серед яких – 4 телеканали, 1 радіостанція, 13 друкованих видань та 1 інформагенція.
Маленькі гості свята чудово розважалися, брали участь у різноманітних конкурсах та вигравали призи від улюбленої ляльки. А захопленням із яким малеча дивилась мультфільм «Barbie. Діамантовий Замок», може похвалитися далеко не кожна «доросла» прем’єра. Новий мультфільм населений живими зворушливими персонажами, насичений емоціями і дією, традиційними для Barbie. Від більшості зразків сучасної дитячої анімації, стрічки Barbie відрізняються відсутністю будь-якого прояву насилля, агресії. Головна героїня принцеса Ліана та її друзі демонструють дітям, як можна долати перешкоди і досягати мети, використовуючи доброту, любов і взаємодопомогу. У продажу ліцензійні диски «Barbie. Діамантовий Замок» з’являться за декілька тижнів.
У той час, коли діти переглядали новий мультфільм, у тронній залі Лялькового театру проходила прес-конференція з нагоди старту всеукраїнського конкурсу дитячих талантів «Зірка Barbie». Присутні на прес-конференції члени журі - Тіна Кароль та Іван Малкович – закликали маленьких українок до активної участі у конкурсі.
«Barbie завжди готова допомогти своїм маленьким шанувальницям досягти успіху, - розповідає Наталія Гуць, керівник відділу маркетингу компанії-організатора конкурсу «ТойДіКо Україна». - Адже з просто красивої ляльки Barbie давно перетворилася на позитивну рольову модель, яка допомагає мільйонам дітей пізнавати світ, розвивати фантазію і творчість. Barbie – це цілий світ втілений у щасливій родині, друзях, книжках, мультфільмах і, звичайно, в соціальних програмах для дітей, які вона активно ініціює в усьому світі. Для України ми, разом із агенцією CLEVER Group, розробили конкурс дитячих талантів «Зірка Barbie».
До журі конкурсу увійшли модельєр Оксана Караванська, письменник Іван Малкович і фотограф Олександр Мордерер. Очолила журі - Тіна Кароль.
Співачка Тіна Кароль: «Я з радістю запрошую всіх дівчаток до участі у чудовому конкурсі «Зірка Barbie». Адже у кожної дівчинки з будь-якого куточка України з’явилась можливість, разом з улюбленою лялькою Barbie, втілити свої мрії у життя. Ляльки Barbie випускаються в образах десятків професій, тож маленькі українки можуть самі обрати професію, що їм найбільше до вподоби, і, граючись з лялькою моделювати власний шлях до майбутнього успіху».
Визнані майстри своєї справи погодилися не лише оцінити, але й втілити у життя кращі роботи конкурсанток: видати книгу дитячих історій, створити колекцію модного одягу за ескізами дітей, організувати фотовиставку. На переможниць конкурсу чекають ексклюзивні майстер-класи від членів журі та річне навчання на курсах, що найбільше відповідають здібностям та захопленням дітей.
За умовами конкурсу «Зірка Barbie» дітям необхідно виконати одне або декілька завдань. У номінації «Історія успіху» конкурсанткам пропонується написати невеличку історію свого майбутнього успіху в родині, професії, житті. У номінації «Колекція модного одягу» дівчата будуть створювати ексклюзивну колекцію одягу для Barbie, уявивши її в образі тієї професії, про яку мріє сама дитина. А в номінації «Фешн-сторі» маленькі українки зможуть відчути себе справжніми фотографами, зробивши серію фотознімків Barbie у образі зірки професії-мрії.
Конкурсні роботи приймаються з 17 вересня по 31 жовтня 2008 року за поштовою адресу ТОВ «ТойДіКо Україна»: а/с «Зірка Барбі», Київ-210, індекс 04210, чи на e-mail: [email protected]. Нагородження переможниць і Barbie-вечірка відбудеться наприкінці листопада в Києві. Детальну інформацію про конкурс дівчата та їх батьки можуть отримати, зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію за номером 8-800-300-2280.
Розробку концепції конкурсу та прес-заходу, організацію та прес-підтримку забезпечила PR-агенція CLEVER Group.

Агенція «CLEVER group» створена у 2004 році. За час своєї діяльності успішно співпрацює з компаніями «Київстар», Samsung, «Оранта», «Инком», Ernst&Young, Nemiroff, «Основа-Солсіф», Syngenta, Winner Ford, «МASMI Україна», «Український Медіа Холдинг», телеканалом «1+1», представництвом «Солвей Фармацеутікалз ГмбХ» (Німеччина) в Україні. В портфоліо агентства входять реалізація комунікаційних програм для бренда DJUICE, проведення щорічної національної фармацевтичної премії «Панацея», PR-підтримка відбіркового туру на конкурс «Євробачення 2006» «ТИ-ЗІРКА!». Також агенція реалізувало ряд успішних проектів у сфері шоу-бізнесу, співпрацюючи з Ніно Катамадзе, Олегом Скрипкою та гуртом «ВВ», дизайнером Оксаною Караванською, кінокомпанією Sota Cinema Group.

Похожие пресс-релизы