pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Призначений новий Генеральний Директор cанофі-авентіс в Україні

Київ, 3 жовтня 2008 – Група санофі-авентіс оголосила про призначення Жана-Поля Шоєра Генеральним Директором в Україні з 1 жовтня 2008 року.

Це призначення нового Генерального Директора продовжить та підсилить лідерство санофі-авентіс в Україні, що продовжує зростати на ринку. Санофі-авентіс є однією з топ-3 фармацевтичних компаній в Україні, яка протягом останніх декількох років показує суттєве зростання.

До призначення Генеральним Директором санофі-авентіс Україна, Жан-Поль Шоєр працював в Генеральним Директором в компанії Servier, яка під його керівництвом досягла успіху на українському ринку у 2003-2007.

Жан-Поль Шоєр говорить: «Я щасливий приєднатися до української команди, яка є однією з найсильніших команд та демонструє одержимість успіхом. Я гордий тим, що буду представляти санофі-авентіс в Україні, тому що ця компанія є визнаним лідером фармацевтичної галузі за її результатом, творчим потенціалом та турботою про пацієнтів. Я з нетерпінням очікую на співпрацю з медичним суспільством і партнерами в сфері охорони здоров'я в Україні з метою продовження донесення цінностей до українських пацієнтів та лікарів через портфель інноваційних якісних ліків».

Клод Пероль, Віце-президент по Східній Європі, Польщі та Греції, підкреслив: «Ми раді вітати Жана-Поля Шоєра у санофі-авентіс Україна і віримо, що завдяки його суттєвому досвіду він разом з українською командою санофі-авентіс досягне успіху в зміцненні присутності санофі-авентіс в Україні і забезпеченні українських пацієнтів ефективними та безпечними медичними препаратами».

Про компанію санофі-авентіс:
Компанія санофі-авентіс є однією з найбільших фармацевтичних компаній у світі, яка займається розробкою, виробництвом та продажем лікарських засобів в ім’я покращення якості життя кожного пацієнта.
Компанія санофі-авентіс зареєстрована на паризькій (EURONEXT PARIS: SAN) на нью-йоркській (NYSE: SNY) біржах.

Контакти для отримання інформації:
Людмила Бабич, Менеджер з корпоративних комунікацій
Тел: + 38 044 490 68 38
E-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы