pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відкриття театрального сезону у «Парку Київська Русь» 24-25 березня

Відкриття театрального сезону у «Парку Київська Русь»
24-25 березня

Уже зовсім скоро - 24-25 березня - Центр культури та історії Древньої Русі «Парк Київська Русь» відкриває новий сезон видовищних театралізованих постановок і тематичних заходів, які проходитимуть на території Парку кожні вихідні.

В останні вихідні березня «Парк Київська Русь» презентує своїм відвідувачам нову програму з запальними танцями, театралізованими постановками, інтерактивами, конкурсами, дивовижними виступами каскадерів та кінного театру.

Головною подією суботи, 24 березня, стане відкриття грандіозного шоу - Міжнародного турніру з історичного фехтування «Витязь Київського Дитинця», який проходитиме протягом усього фестивального сезону. Кращі бійці українських та зарубіжних клубів історичної реконструкції продемонструють глядачам свої вміння володіння середньовічним зброєю та боротимуться за звання найсильнішого і спритного.

Суботня вечірня програма здивує гостей Парку своєю насиченістю. Як тільки стемніє, в Парку запанує дивовижна атмосфера: по території запаляться факели, а на головній сцені розпочнеться магічне дійство - майстер-клас та виступ від чемпіонів Європи з ірландського степу, вогняне шоу та святковий феєрверк.

Протягом двох днів на території Парку будуть проводитися майстер-класи з народної творчості, працюватимуть середньовічний тир, конюшня, костюмерна та пункти харчування з традиційними стравами та напоями Київської Русі.

Детальна програма заходу на сайті: www.parkkyivrus.com

Контакти для ЗМІ: +38 (044) 461 99 37, [email protected]

Похожие пресс-релизы