pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Міжнародний лучний турнір «Стріла Стародавнього Києва» - феєричне свято у «Парку Київська Русь»

8 жовтня 2011 року на території Центру культури та історії Древньої Русі «Парк Київська Русь» пройде яскравий захід цієї фестивальної осені – Міжнародний лучний турнір «Стріла Стародавнього Києва», що традиційно збирає безліч учасників і глядачів.
Гостей «Парку» радо зустрінуть скоморохи, дружинники, Нестор Літописець, князь Володимир та інші персонажі Стародавнього Києва. Після урочистого параду лучників, вдягнених у середньовічні костюми, розпорядник турніру віддасть команду до початку турніру.
У ході яскравого і видовищного дійства проходитиме змагання найкращих лучників України, країн СНД та Європи, які переносять майстерство володіння зброєю у ранг мистецтва. Досвідченні лучники та члени клубів історичної реконструкції будуть боротися за звання найвлучнішого у ході змагань з попадання в рухому мішень, стрільби по повітряним кулькам, стрільби двома стрілами одночасно, палаючими стрілами і лучних дуелях.
Глядачі цього неперевершеного видовища матимуть змогу побачити на власні очі монгольські, англійські та давньоруські луки, відтворені з історичною достовірністю, а також випробувати їх власноруч.
Крім того, відвідувачі зможуть поїздити верхи на конях чи поні, скуштувати страв слов’янської кухні, потрапити на ярмарок народних ремісників й придбати сувеніри, взяти майстер-класи у лучників, гончарів та ковалів і, звичайно, прогулятися валами Київського дитинця. Тож не пропустіть можливість поринути у магічний світ Середньовіччя.
Сайт «Парку Київська Русь»: http://www.parkkyivrus.com/
Контакти для ЗМІ:
Забіяка Ольга
[email protected]
моб. тел. (063) 640 79 22

Похожие пресс-релизы