Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури"

19-21 травня 2011 року у місті Львові в Інституті економіки і менеджменту Національного університету "Львівська політехніка" відбудеться Міжнародної науково-практичної конференції з проблем формування та розвитку інноваційної інфраструктури.

До участі в конференції організатори запрошують вчених, спеціалістів, викладачів навчальних закладів та дослідників, докторантів, аспірантів, підприємців.

Організатори: ЛОГО "Колегіум молодих науковців", Національний університет "Львівська політехніка",Кафедра економіки підприємства та інвестицій,
Рада молодих вчених ІНЕМ , Інститут регіональних досліджень Національної академії наук України, Львівський центр науки, інновацій та інформатизації
Politechnika Świętokrzyska w Kielcach,(Республіка Польща),Szent Istvan University (Угорщина)

На конференції будуть працювати секції:

Секція 1. Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури

Секція 2. Економічна активізація формування та розвитку регіональної інноваційної інфраструктури

Секція 3. Комплексне забезпечення функціонування інноваційних структур

Секція 4. Використання дослідницького потенціалу ВНЗ у інноваційному розвитку

_____________________________

Про Колегіум молодих науковців

Колегіум молодих науковців є громадською організацією у Львівській області, яка створена молодими вченими, науковцями та дослідниками навчальних закладів та науково-дослідних інституцій Львівщини. Організація проводить конкурси, круглі столи з проблем економіки, семінари та тренінги з підприємництва, економіки підприємств та інноваційних розробок, а також міжнародні конференції з економіки та інновацій.

Секретар Оргкомітету:
Ольга Павлівська