pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відбулась міжнародна науково-практична конференція з проблем інноваційної інфраструктури.

29-31 травня 2011 року у місті Львові в Національному університеті "Львівська політехніка" відбулася Міжнародна науково-практична конференція „Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури”.

Колегіум молодих науковців був одним з організаторів конференції. Серед учасників та гостей конференції були вчені, спеціалісти, викладачі навчальних закладів та дослідники, докторанти, аспіранти, підприємці. Учасниками були також гості з вищих навчальних закладів Польщі, Угорщини, Німеччини.

Відкриття конференції та пленарне засідання розпочались 29 травня о 10 год в актовій залі головного корпусу НУ „Львівська політехніка” за адресою: вул. С.Бандери, 12. Після пленарного засідання розпочались секційні засідання в аудиторіях 4 навчального корпусу.
Тематика секційних засідань:
1 секція: Теорія і практика управління підприємствами та організаціями на засадах інноваційної моделі розвитку: проблеми, перспективи, ризики.
2 секція: Інноваційні процеси та їх вплив на розвиток економіки, промислове виробництво, ефективність підприємств. Міжнародний досвід інноваційного розвитку та управління його процесами в умовах динамічного зростання економіки.

Учасники виступали з доповідями, на яких ділились власним досвідом та планами щодо розвитку інноваційної структури. Конференція тривала три дні. На завершення для учасників та гостей конференції були організовані довільні та індивідуальні екскурсійні програми по історичних пам’ятках міста Львова.
_____________________________

Про Колегіум молодих науковців

Колегіум молодих науковців є громадською організацією у Львівській області, яка створена молодими вченими, науковцями та дослідниками навчальних закладів та науково-дослідних інституцій Львівщини. Організація проводить конкурси, круглі столи з проблем економіки, семінари та тренінги з підприємництва, економіки підприємств та інноваційних розробок, а також міжнародні конференції з економіки та інновацій.

Секретар:
Ольга Павлівська
[email protected]

Похожие пресс-релизы