pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Оновлення в лінійці моторних масел Shell Rimula

Концерн «Шелл», провідний постачальник мастильних матеріалів у світі, представляє на російському ринку оновлені моторні масла для дизельних двигунів Shell Rimula R6 LME і R6 LM, що забезпечують підвищену економію палива і збільшений термін служби двигуна і систем очищення вихлопних газів.
Shell Rimula R6 LME 5W-30 і R6 LM 10W40 - оновлені масла для дизельних двигунів вантажних автомобілів останнього покоління, які відповідають стандартам Euro 5 і Euro 6. Масла розроблені на основі нової технології виробництва базових масел, отриманих шляхом переробки природного газу в рідкі нафтопродукти (GTL).
Нова формула R6 LME і R6 LM дозволяє досягти:
• Максимальних інтервалів заміни маса;
• Зниження витрати палива;
• Збільшення ресурсу двигуна.
Випробування оновленого масла проводились спільно з концерном Daimler протягом двох років, і за їх результатами продукти «Шелл» були вибрані для заводської заливки в двигуни автомобілів. У ході інших галузевих випробувань масла Rimula R6 LME і R6 LM також довели свою високу ефективність у порівнянні з продукцією конкурентів. В окремих компаніях застосування моторних масел «Шелл» дозволило вдвічі збільшити інтервали заміни масла і знизити споживання палива на 2,2%.
Наприклад, австралійська транспортна компанія FRICUS перейшла на використання оновленого продукту Shell Rimula R6 LME, у результаті чого інтервал заміни масла був збільшений з 40 000 до 80 000 км, а річна економія палива склала 189 000 доларів США.
Мережа супермаркетів Wm Morrison у Великобританії вирішила знизити витрати споживання палива для свого автопарку. Оптимальним рішенням став перехід на моторне масло Shell Rimula R6 LME. Перші випробування показали, що витрати на паливо знизилися на 2%, компоненти двигуна знаходяться у відмінному стані і не мають видимих ознак зношення або відкладень навіть через 100 000 км пробігу.
«Концерн «Шелл» тісно співпрацює з найбільшими автомобільними концернами при створенні нових мастильних матеріалів. «Шелл» радий представити на російському ринку оновлені моторні масла Shell Rimula R6 LME і R6 LM, що забезпечують тривалу і ефективну роботу дизельних двигунів. Сподіваюся, що російські компанії оцінять його економічну ефективність», - зазначив Вільям Козик, генеральний директор ТОВ «Шелл Нафта».
_________________________________________________________________________________
Інформація про Групу компаній «Шелл»
Група компаній «Шелл» - один зі світових лідерів у сфері виробництва мастильних матеріалів для легкових автомобілів, комерційного транспорту та індустрії. У 1970-х роках «Шелл» стала першою компанією, яка почала виробництво всесезонних дизельних моторних масел, стійких до високих механічних навантажень. У 1990-х роках «Шелл» вперше запропонувала споживачеві енергозберігаючі дизельні масла, що дозволяють економити паливо. Сьогодні «Шелл» продовжує активний пошук рішень для своїх клієнтів, щоб допомогти їм максимально підвищити ефективність експлуатації, знизити витрати на обслуговування і отримати максимальну віддачу від обладнання.
Завдяки лінійці дизельних моторних масел Shell Rimula для важко навантажених двигунів споживачі мають покращений вибір дизельних моторних масел, що відповідає потребам їх бізнесу та умовам експлуатації устаткування. Головна особливість нової лінійки масел - вдосконалена захист двигуна від зношування і відкладень, а також згущення масла внаслідок накопичення сажі. Shell Rimula завоювало довіру таких виробників комерційного транспорту, як Volvo, Mercedes-Benz та інші.

Прес-офіс ТОВ "Шелл Ойл Продактс Юкрейн":
Ольга Андреєва, PR агентство «SMTH Agency»
Тел.: (050) 863-89-51
E-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы