pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Міжнародний фестиваль реклами «Канські леви» визнав COCA-COLA компанією з найбільш креативними маркетинговими комунікаціями

27 листопада 2012 року компанія Coca-Cola названа креативним рекламодавцем року, що минає. Офіційно Creative Marketer of the Year Award буде вручена у 2013 році на наступному Міжнародному фестивалі креативності «Канські леви». У номінації Creative Marketer of the Year, раніше відомій як Advertiser of the Year представлені компанії, які найбільше відзначилися на ринку за рахунок креативу та інноваційного маркетингу продукції.
Creative Marketer of the Year Award найпрестижнішого міжнародного щорічного фестивалю в галузі реклами і комунікацій вручається брендам, які активно здійснювали натхненні інноваційні маркетингові заходи щодо своєї продукції на багатьох комунікаційних платформах.
Отримавши свого першого «Канського лева» у 1967 році, сьогодні компанія Coca-Cola має вже понад 100 «Левів» у різних рекламних і комунікаційних номінаціях, у тому числі «Гран-прі у сфері дизайну» (Design Grand Prix) 2008 року та «Гран-прі у сфері зовнішньої реклами» (Outdoor Grand Prix) останнього Міжнародного фестивалю креативності «Канські леви».
«Креативність завжди була і буде в основі наших брендів. Вона постійно має місце у комунікаціях зі споживачами, прихильниками, агентствами та партнерами у всьому світі. Ми пишаємося цим визнанням і вдячні нашим агентствам і партнерам, які надихають і роблять нас кращими», - відзначає виконавчий віце-президент, директор з маркетингу і комерційний директор компанії Coca-Cola Джо Тріподі.
Філіп Томас, виконавчий директор «Канських левів», також підкреслює, що компанія Coca-Cola постійно намагається втілювати креативні інновації у маркетингу своїх брендів. «У цій компанії є ідеальний баланс між обережним, послідовним менеджментом глобальних брендів і свободою, наданою місцевим командам для адаптування та впровадження інновації на своїх ринках», – говорить Філіп Томас.
Ювілейний 60-й Міжнародний фестиваль креативності «Канські леви» відбудеться у Каннах (Франція) 16-22 червня 2013 року за участі більше 11000 делегатів з 95 країн світу. Премія Creative Marketer of the Year Award буде вручена Джо Тріподі 22 червня наступного року.

Похожие пресс-релизы