pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

РА Standard & Poor’s підтвердило міжнародний кредитний рейтинг «Кредобанку» на рівні B-/Стабільний/C

18 липня 2013 року рейтингове агентство Standard & Poor’s підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг ПАТ «Кредобанк» за міжнародною шкалою на рівні B-, короткостроковий кредитний рейтинг за міжнародною шкалою на рівні С та рейтинг контрагента за українською шкалою на рівні uaBBB-, підвищивши оцінку бізнес-позиції банку до «помірної». Прогнози за рейтингами – стабільні.
Як відзначено у рейтинговому звіті агентства, серед основних факторів, що мають позитивний вплив на рівень присвоєних рейтингів – підтримка від стратегічного інвестора, польського банку PKO Bank Polski S.A., стабільна ресурсна база, заснована на депозитах, а також нижчий порівняно з іншими рівень концентрації кредитного портфелю та портфелю депозитів.
При визначенні рейтингу Standard & Poor’s підвищило оцінку бізнес-позиції «Кредобанку» до «помірної», залишивши без змін оцінку показників капіталізації та прибутковості, позиції з ризику та показників з фінансування та ліквідності. На думку аналітиків агентства, нова стратегія «Кредобанку» є сприятливою для банку в умовах високого рівня конкуренції, її реалізацію здійснює досвідчена управлінська команда з польських та українських фахівців, а банк отримує значну операційну та фінансову підтримку від PKO Bank Polski S.A. Standard & Poor’s очікує, що нова стратегія забезпечить ріст бізнесу банку та його прибутковість у найближчі 12 місяців.
Standard & Poor’s – одне з провідних рейтингових агентств світу з 152-річною історією, що забезпечує незалежні дослідження кредитного ризику та встановлення кредитних рейтингів суверенних, муніципальних, корпоративних та фінансових емітентів. «Кредобанк» є одним з двох українських банків, рейтинги яких визначає Standard & Poor’s.

Похожие пресс-релизы