pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Standard & Poor’s підвищило прогноз за кредитними рейтингами «Кредобанку»

26 грудня 2013 року рейтингове агентство Standard & Poor’s переглянуло прогноз за довгостроковим та короткостроковим кредитними рейтингами ПАТ «Кредобанк» за міжнародною шкалою з негативного на стабільний. Водночас агентство підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг банку за міжнародною шкалою на рівні B-, короткостроковий кредитний рейтинг за міжнародною шкалою на рівні С та рейтинг контрагента за українською шкалою на рівні uaBBB-. Таким чином, довгостроковий кредитний рейтинг ПАТ «Кредобанк» визначений на рівні суверенного рейтингу України як держави, що є найвищим можливим рейтингом для всіх підприємств і банків, що працюють в Україні.
Як відзначено в офіційному повідомленні агентства, перегляд прогнозів за рейтингами зумовлений переглядом прогнозів за суверенними кредитними рейтингами України з негативного на стабільний. Standard&Poor’s вважає, що суверенні ризики України створюють значний вплив на кредитоспроможність «Кредобанку», і перегляд прогнозу за рейтингами на стабільний відображає зниження суверенних ризиків.
При підтвердженні рейтингу Standard & Poor’s врахувало те, що «Кредобанк» є дочірньою структурою найбільшого банку Польщі Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A. Зокрема, на думку аналітиків агентства, участь іноземного інвестора в капіталі банку є позитивним фактором для розвитку його системи ризик-менеджменту та стійкості бізнес-позиції, а помірна стратегічна значущість для материнської структури дозволить «Кредобанку» отримати екстрену підтримку в разі необхідності. Водночас агентство вважає, що діяльність банку, як і раніше, залежить від економічного клімату в Україні.
Standard & Poor’s – одне з провідних рейтингових агентств світу з понад 150-річною історією, що забезпечує незалежні дослідження кредитного ризику та встановлення кредитних рейтингів суверенних, муніципальних, корпоративних та фінансових емітентів. «Кредобанк» є одним з трьох українських банків, рейтинги яких визначає Standard & Poor’s.

Похожие пресс-релизы