pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Новий динамічний клапан терморегулятора від компанії Danfoss

Компанія Danfoss анонсує вихід нового продукту – клапана Dynamic ValveTM – призначеного для гідравлічного балансування двотрубних систем опалення та регулювання температури в приміщенні. Застусування цих клапанів зменшує обсяг монтажних робіт і спрощує введення в експлуатацію системи опалення.

Вбудований регулятор перепаду тиску для простого та надійного балансування.
"Динамічний клапан терморегулятора став результатом тісної співпраці з монтажниками, які потребували нового рішення для автоматичного балансування системи опалення - простого для монтажу та наладки» – зазначає Віталій Рудой, керівник напрямку Системи опалення, Danfoss Україна. "Для досягнення цієї мети наші розробники доповнили конструкцію стандартного клапана терморегулятора вбудованим регулятором перепаду тиску невеликого розміру. Це рішення доволило нейтралізувати коливання тиску, які є причиною найбільш поширених скарг споживачів, пов'язаних з роботою системи опалення, таких як: шум і нерівномірне розподілення тепла".

Швидкий монтаж та проста наладка
«Традиційні рішення щодо балансування двотрубних систем опалення були складними, оскільки потребували встановлення і наладки обладнання як на радіаторах, так і на стояках чи відгалудженнях, - стверджує Віталій Рудой, - Застосування клапанів Dynamic Valve™ значно скорочує обсяг робіт з монтажу та наладки»

Динамічні клапани монтують безпосередньо на радіаторах . На клапанах встановлюють розрахункове значення попередньої настройки, обмежуючи максимальну витрату у кожному радіаторі. Це автоматично забезпечує оптимальний розподіл теплоносія в системі вцілому. При цьому зникає необхідність у встановленні будь-яких інших додаткових балансувальних клапанів на стояках чи відгалудженнях системи опалення.

Значне заощадження витрат на опалення
Протягом останнього десятиріччя в Європі було реалізовано безліч проектів з реконструкції систем енергопостачання. Більшість проектів передбачали модернізацію двотрубних систем опалення, у процесі виконання яких стала очевидною важливість гідравлічного балансування системи для покращення її енергоефективності та підвищення рівня комфорту для споживачів.

"Наш досвід засвідчує, що завдяки добре збалансованій двотрубній системі опалення можна знизити на 20 % витрати енергії, порівнянно з недостатньо або зовсім не збалансованими системами. Більш того, застосування динамічних клапанів забезпечує покращений температурний комфорт у приміщенні, підвищує енергоефективність системи і подовжує термін служби обладнання. Всі ці переваги є гарними аргументами для обґрунтування необхідності проведення реконструкції існуючих систем опалення," – відзначив Віталій Рудой.

Факти про Danfoss Dynamic ValveTM
•Danfoss Dynamic ValveTM – це новий клапан радіаторного терморегулятора із вбудованим регулятором перепаду тиску, розроблений спеціально для у двотрубних систем опалення .
•Він призначений для балансування систем опалення із гідравлічним опором до 0,6 бар (60 кПа).
•Пропонуємо кутові та прямі моделі клапанів у двох типорозмірах - DN 10 і DN 15.
•Мін. перепад тиску на клапані - 10 кПа;
Макс. перепад тиску на клапані - 60 кПа;
Діапазон регулювання витрати - 25–135 л/г.
•На клапан встановлюють термостатичні елементи Danfoss з вбудованим приєднувальним механізмом (RA2991, RAE, RAW).
•Також пропонуємо додаткове приладдя:
- інструмент для встановлення попередньої настройки;
- спеціальний інструмент dP toolTM для вимірювання тиску на клапані, що значно спрощує введення системи в експлуатацію.

Для отримання більш докладної інфо звертайтесь до сайту www.dynamic.danfoss.ua

Довідка:
Компанія "Данфосс ТОВ" (Україна) є українським підприємством з 100% іноземним капіталом. Вона створена у 1997 році і реалізує продукцію датського концерну Danfoss A/S – світового лідера в області енергозбереження. Danfoss пропонує енергозберігаюче обладнання для обліку та регулювання енергоспоживання, а також холодильне обладнання і автоматику для комерційного і промислового застосування.

Контакти:
[email protected]
www.heating.danfoss.ua
Тел.: +38 044 461 87 02

Похожие пресс-релизы