pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Триває реєстрація на Форум HIF Odessa 2015

Консалтингова компанія у сфері готельно-ресторанної справи Milina Outsourcing та профільне HoReCa-видання «ОТЕЛЬЕР&РЕСТОРАТОР» оприлюднили програму Форуму Hospitality Industry Forum Odessa-2015.

HIF Odessa триватиме три дні, протягом яких у учасників буде можливість послухати презентації спікерів на актуальні тематики, задати важливі для себе запитання та взяти участь у дискусіях. Таким чином, вважають організатори, кожен гравець ринку має змогу впливати на розвиток індустрії гостинності свого регіону.

Форум гостинно прийматиме готельно-ресторанний комплекс «Атлантик». У перший день заходу учасники візьмуть участь у пленарному засіданні, присвяченому актуальним питанням ринку, прослухають презентації (серед «зіркових» гостей Форуму - Маргарита Січкар), познайомляться між собою в рамках бізнес-гри, а також відвідають «сліпу дегустацію» вишуканого алкоголю. Мета першого дня – «включити» кожного присутнього в процеси, що відбуваються у сфері HoReCa, донести важливість політики кожного окремого закладу для ринку в цілому.

Другий день Форуму розпочнеться з секції, присвяченої новітнім технологіям та їх ролі в житті сучасного готелю та ресторану.

«Родзинкою» другого дня стане командна робота: учасники отримають від організаторів кейси-завдання та вирішуватимуть їх протягом кількох годин, щоб врешті презентувати строгому професійному журі.

Третій день традиційно пройде у русі. Учасники прослухають мотиваційні лекції від організаторів та спікерів, а також візьмуть участь у екскурсії Одесою.

У Hospitality Industry Forum Odessa-2015 візьмуть участь понад 20 спікерів, як представники одеського регіону, так і фахівці зі Львова, Києва, Донецька, Ялти тощо.

Дізнайтеся більше про Форуми HIF на сайті hif-events.com

Приєднатися до HIF Odessa 2015 можна уже зараз: реєстрація триває безпосередньо на сайті, за тел. +380-63-4123789 або поштою - [email protected].

Похожие пресс-релизы