pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Депозитний портфель Діамантбанку в банківських металах зріс у 1,4 рази

За підсумками останніх двох кварталів поточного року обсяг депозитів у банківських металах у Діамантбанку збільшився у 1,4 рази. Дорогоцінні метали й надалі залишаються надійним інвестиційним інструментом для вкладників.

Порядок відкриття депозиту в банківських металах аналогічний до депозитів у національній або іноземній валютах. На депозит у золоті може бути зарахований банківський метал, як у злитках, так і без фізичної поставки. Мінімальний строк розміщення коштів на депозит у дорогоцінних металах складає 3 місяці, а максимальні відсоткові ставки: 4% за вкладами у сріблі та 5% – у золоті. Виплата відсотків здійснюється наприкінці строку у гривнях за курсом НБУ. Для усіх металевих вкладів Діамантбанку передбачена система бонусів, що дає можливість підвищити ставку на 0,5% річних: в золоті вагою від 1000 грамів, в сріблі – від 5000 грамів.

Нагадаємо, що Діамантбанк співпрацює на міжнародних ринках з визнаними афінажними компаніями: “Umicore AG & Co KG” (Німеччина), Standard Bank Plc (Лондон), Commerzbank AG (Люксембург), Argor Heraeus (Швейцарія). Банківські метали та дорогоцінні монети іноземних монетних дворів можна придбати у відділеннях Діамантбанку по всій території України.

Отримати більш детальну інформацію можна на офіційному сайті Банку та за безкоштовним цілодобовим номером 0 800 308 303.

Похожие пресс-релизы