pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком відзначив кращого ІТ-директора у номінації «Погляд у майбутнє» конкурсу BEST CIO – 2015

Під час урочистої церемонії BEST CIO – 2015 Укртелеком нагородив найбільш професійного ІТ-директора українського ринку в номінації «Погляд у майбутнє»

Укртелеком вже вдруге виступив партнером проекту BEST CIO, а також ініціатором власної номінації. Цього року вона називалася «Погляд у майбутнє». Кращим у цій номінації, на думку Укртелекому, став Юрій Колесніков, директор департаменту інформаційних технологій Ощадбанку. Так, минулого року керівництво одного з найбільших банків України продовжило проводити серйозні трансформації, а саме: відкривались відділення нового формату із зручними зонами очікування та обслуговування клієнтів, електронним управлінням чергою, зоною самообслуговування; вдосконалювалися mobile і WEB-банкінг «Ощад 24/7». Крім того, в 2015 році у Донецькій та Луганській областях запрацювали п’ять ексклюзивних установ Ощадбанку - три мобільні броньовані банківські відділення, які розташовані на території гуманітарно-логістичних центрів, та два унікальних пересувних банківських підрозділи на базі броньованих КрАЗів. Завдяки їм громадяни, що мешкають у прифронтових населених пунктах, військовослужбовці та правоохоронці, які перебувають у військових частинах та в зоні АТО, отримують банківське обслуговування. Звичайно, зміни стосувались й оптимізації процесів, а також розвитку IT-систем.

«Цьогорічна номінація «Погляд у майбутнє» обрана Укртелекомом не випадково. На нашу думку, саме ті компанії, які інвестують кошти у розвиток зараз, у період нестабільності, матимуть перевагу у майбутньому, – підкреслює Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегмента ПАТ «Укртелеком», член журі BEST CIO – 2015. – Ми бачимо, як змінюється Ощадбанк – їх IT-кейс дійсно заслуговує на визнання. Лише за останній рік IT-команда фінансового інституту успішно реалізувала понад десяток проектів, які, зокрема, були націлені на покращення клієнтського досвіду».

«ІТ-напрям залишається ключовим у розвитку Ощадбанку. Не зупиняючись, ми продовжуємо оновлювати мережу і вдосконалювати дистанційні канали обслуговування клієнтів. У наших найближчих планах подальший розвиток сервісу Bank ID, оновлення платформи mobile-банкінгу, запуск платежів на вільні реквізити і відкриття депозитів онлайн», – зазначає Юрій Колесніков, директор департаменту інформаційних технологій Ощадбанку.

Результати конкурсу BEST CIO були оприлюднені 28 січня 2016 року. Захід проходить вже восьмий рік поспіль. Організатор – редакція «Компьютерного обозрения» спільно з провідними IT-компаніями. Після аналізу анкет учасників експертне журі визначило переможців у 9 номінаціях, які за 2015 рік досягли найбільших успіхів у роботі у своїх напрямках.

Похожие пресс-релизы