pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

HR-директор компанії «Хенкель» в Україні Олена Єфремова-Курсік — у ТОП-20 кращих HR-управлінців України

Олена Єфремова-Курсік, директор і керівник відділу персоналу компанії «Хенкель» в Україні, увійшла до переліку найкращих HR-директорів України, що складається з двох десятків осіб, за результатами голосування на сайті Delo.ua, а також на основі опитування експертів та анкетування учасників ринку.
Рейтинг кращих HR-управлінців України опублікований в межах спецпроєкту журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших».
Автори рейтингу зазначили, що Олена Єфремова-Курсік понад двадцять років присвятила роботі у сфері управління персоналом, із них дев'ять — у компанії «Хенкель» в Україні.
«Найцікавішим пані Олена вважає можливість виявляти, розвивати і виховувати таланти. Особливо пишається тим, що за роки роботи в HR виростила з п'яти менеджерів директорів бізнесу. Вважає, що співробітник повинен сам хотіти розвиватися і рухатися вперед, а завдання HRD – побачити потенціал, спрямувати людину, допомогти їй з визначенням кар'єрного шляху», — розказали укладачі рейтингу про досягнення та філософію HR-директора компанії «Хенкель» в Україні.

Похожие пресс-релизы