Золота прем’єра від компанії «Хенкель»

10 жовтня 2007 компанія „Хенкель Україна” святкувала вихід на ринок нового прального порошку Persil Gold та 100-річчя першого в світі універсального прального порошку Persil. На святкування у торгівельному центрі „Караван” були запрошені всі бажаючі, які могли переконатися у відбілюючому ефекті нового Persil Gold, а також побачити колекції одягу з останніх тижнів моди від Світлани Бевзи, Андре Тана, Кристини Гусєвої та насолодитися виступом неперевершаної Ані Лорак. Ведучим цього грандіозного свята був відомий український TV-ведучий Сергій Комаровський.

Спочатку свята було проведено прес-конференцію для журналістів, на ній були присутні керівники компанії „Хенкель Україна” та дизайнер Світлана Бевза. Дітер Кноль, Генеральний Директор компанії “Хенкель Україна”, розповів про 100-річну історію торгівельної марки Persil. Промова дизайнера Світлани Бевзи була присвячена білому коліру, який відображає найсучасніші тенденції моди та потребує якісного прального захисту, такого, як Persil Gold. Томас Бруннер, Директор з маркетингу компанії “Хенкель Україна”, розповів про нову формулу Persil Gold, його переваги та результати тестування.

Новий Persil Gold містить ензими, які ефективно виводять найскладніші для відпирання плями: від дитячих пальчикових фарб, іржі і фарби для волосся. Крім того, Persil Gold гарантує видалення білкових плям, таких як плями крові, соусів, трави, яєць, а також плям від рису і картоплі. Persil Gold починає діяти вже при температурі 30/40ºС, а значить, білизна стає сліпуче білою без шкідливої дії високих температур. Persil Gold підходить для прання білизни як білого, так і пастельних кольорів.
Ефективність формули Persil Gold була підтверджена результатами незалежних випробувань, проведених у випробувальному центрі Ростест-Москва. В Україні тестування Persil Gold проводиться Центром Незалежних споживчих експертиз. Результати тестування будуть оголошені найближчим часом.
100 років Persil – Чисте майбутнє. В 2007 р. Persil відзначає своє сторіччя. Створений як перший в світі універсальний пральний порошок, Persil ось вже сто років забезпечує легке, делікатне і ефективне прання. Постійне впровадження інноваційних продуктів допомагає Persil зберігати провідні позиції на ринку: у 1991 році Хенкель випустив перший засіб проти складних забруднень спеціально для кольорових тканин – Persil Color. У 1994 році – представив світові абсолютно новий тип прального порошку Persil Megaperls – гранульований засіб, що дозволяє істотно зменшити витрату порошку. В останнє десятиліття представлені такі інновації як Persil Гель, Persil Tabs в пігулках, Persil Sensitive для людей з чутливою шкірою.
Впродовж всієї своєї історії Persil бореться за чистоту, яку можна бачити і відчувати. Сьогодні Persil Gold задає нові стандарти якості.

“Henkel - A Brand like а Friend”. Компанія «Хенкель» — лідер в області технологій і виробництва товарів, які роблять життя людей легшим, кращим і красивішим. Компанія «Хенкель», що увійшла до рейтингу 500 найбільших світових компаній журналу Fortune, працює в чотирьох основних напрямах – «Миючі і чистячі засоби», «Косметика», «Будівельні суміші, побутові і шпалерні клеї» і «Технології «Хенкель». У 2006 фінансовому році об'єм продажів компанії «Хенкель» склав 12,74 млрд євро. Більше 52 000 співробітників працюють в компанії «Хенкель» в різних країнах світу. Жителі майже 125 країн світу довіряють продукції і технологіям «Хенкель».
В Україні компанія «Хенкель» представлена двома юридичними одиницями – «Хенкель Україна» і «Хенкель Баутехнік (Україна)». Найбільш широко відомі такі бренди компанії: миючі і чистячі засоби – Persil, Pur, Bref, Silan, Perwoll, Rex, Losk; косметика – Fa, Taft, Sсhauma, Glissкur, Palette, Brillance; будівельні суміші, побутові і шпалерні клеї – Ceresit, Thomsit, Момент, Metylan, Pritt, Makroflex; промислові клеї і засоби для обробки поверхонь – Teroson, Liofol, Dorus, Technomelt, Optal, Loctite.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Тетяна Василенко
Менеджер з комунікацій