pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

OTP Group збільшила фінансовий результат за три квартали на 67%

За підсумками роботи OTP Group за три квартали 2016 року міжнародна фінансова група зафіксувала скоригований прибуток після оподаткування в розмірі 172,9 млрд форинтів, значно покращивши результат аналогічного періоду роком раніше (103,6 млрд форинтів), переважно за рахунок поліпшення фінансових показників українського та російського дочірніх банків.
Домінуючі позиції у внеску в загальний результат Групи зберігає угорський материнський банк і дочірній банк в Болгарії. Скоригований прибуток після оподаткування OTP Bank Plc. за підсумками третього кварталу досягнув 98,4 мільярда форинтів, демонструючи 3% поліпшення результату в річному обчисленні. Все більш істотним стає внесок російського і українського дочірніх банків, що за підсумками трьох кварталів сукупно становить 10,7 млрд форинтів. Чистий прибуток інших дочірніх компаній Центрально та Східноєвропейського регіону за звітний період склав 59,8 млрд форинтів. Від'ємний фінансовий результат у розмірі 1,4 млрд форинтів зафіксував лише російський онлайн-банк Touch Bank.
Загальний кредитний портфель OTP Group, скоригований з урахуванням коливань валютних курсів, за підсумками третього кварталу зріс на 1% у квартальному обчисленні. Приріст кредитного портфеля МСБ і великого корпоративного портфеля з початку року склав 11% і 9% відповідно. У той час як роздрібний кредитний портфель продемонстрував незначне скорочення споживчого кредитування на 0,4% і іпотечного кредитування на 3% з початку року.
Депозитний портфель OTP Group, скоригований з урахуванням коливань валютних курсів, за результатами третього кварталу збільшився на 3% в квартальному і на 4% в річному обчисленні. Найбільш значні результати приросту депозитного портфеля в квартальному обчисленні продемонстрували материнський банк в Угорщині, а також український дочірній банк - 4% і 3% відповідно.
У третьому кварталі 2016 року Група зберегла стійкі позиції ліквідності і капіталізації. До кінця вересня валові ліквідні резерви Групи склали еквівалент 7,6 млрд євро (+0,8 млрд євро в квартальному обчисленні), а консолідований коефіцієнт достатності базового капіталу першого рівня відповідно до МСФЗ (Common Equity Tier 1) OTP Group склав 13,2 %. Неконсолідований коефіцієнт достатності базового капіталу першого рівня (Common Equity Tier 1) OTP Bank Plc. на кінець 3-го кварталу 2016 року склав 25,9% (+ 0,3% в квартальному обчисленні).

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы