«Пробіг під каштанами» з командою NUTRILITE: підтримаємо дітей разом

13 травня у Львові Незалежні підприємці Amway – учасники команди NUTRILITE – на підтримку спортивно-благодійного проекту «Пробіг під каштанами 2017» провели зворушливий флешмоб «Збери серце». Компанія «Емвей Україна» – генеральний партнер і постійний учасник Пробігу, який традиційно збирає найбільшу команду, що має кілька тисяч учасників. Мета проекту – збір коштів на потреби Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.
Цьогоріч учасники збиратимуть гроші на придбання нової двопроекційної ангіографічної системи Siemens класу AXIOM Artis zee для рентгенологічного дослідження серця і судин. Учасники флешмобу зробили свій внесок, придбавши реєстраційні набори на Пробіг та вишикувавшись у формі серця, щоб запустити в небо червоні повітряні кульки – символ їхньої підтримки маленьких пацієнтів Центру на шляху до їхнього одужання. Ця акція передає естафету Одесі, а завершиться у Києві в день Пробігу 28 травня, закликаючи всіх небайдужих до дії. Адже, чим більше людей приєднаються до проекту, тим більше коштів буде зібрано на потреби маленьких пацієнтів Центру кардіології та кардіохірургії, які приїжджають туди з усіх куточків України. При цьому можна як брати участь у забігах, власним прикладом надихаючи оточуючих на дотримання більш здорового способу життя, так і просто зробити реєстраційний внесок, тим самим збільшуючи загальну суму, що буде зібрана.
Щороку в Україні народжується близько 4 500 дітей із захворюваннями серця, та 30-40% з них не доживають до року, якщо їх вчасно не прооперувати. Разом з тим медичні заклади, які займаються діагностикою і лікуванням хворих дітей, катастрофічно потребують оновлення технічної бази та забезпечення витратними матеріалами. «Пробіг під каштанами» – одна з найбільших в Україні благодійних ініціатив, які підтримують дитячу кардіологію.
Для команди NUTRILITE участь у Пробігу символізує наш «здоровий шлях разом», можливість підтримати дітей на їхньому шляху до одужання та початку здорового і повноцінного життя. Приєднуйтесь до команди NUTRILITE – разом допоможемо дітям перемогти їхні хвороби!
Зареєструватися в якості учасника команди NUTRILITE можна на сайті www.amway.ua або придбавши реєстраційні набори у торговому центрі Amway у Львові.