pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Капітал отримав в управління пенсійний фонд «Фріфлайт»

Компанія з управління активами «ОТП Капітал» уклала договір про управління активами з недержавним пенсійним фондом «Фріфлайт». Фонд був заснований у 2007 році для недержавного пенсійного забезпечення шляхом накопичення коштів на користь учасників, незалежно від місця та характеру їх роботи, подальшого інвестування цих коштів та здійснення пенсійних виплат.

Наразі вкладниками фонду є 7 юридичних та 74 фізичних особи, які здійснюють внески на користь 166 учасників та накопичили 642 тис. грн пенсійних коштів.

«Ми раді, що Рада фонду «Фріфлайт» прийняла рішення використати наш досвід та європейські стандарти роботи для підвищення ефективності інвестицій та покращення пенсійного забезпечення учасників фонду. Наша компанія є одним з лідерів на ринку управління пенсійними активами, і ми продовжимо активно розвивати цей напрямок бізнесу», - відзначає Віталій Дишловий, керівник Департаменту з питань маркетингу та продажів КУА «ОТП Капітал».

Недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» стане третім пенсійним фондом під управлінням КУА «ОТП Капітал». Компанія вже керує активами відкритого фонду «ОТП Пенсія» та професійного фонду «Магістраль», що разом мають 135,95 млн грн активів, що належать 358 тис. учасників.

Компанія з управління активами «ОТП Капітал» була заснована в липні 2007 року та стала другим, після АТ «ОТП Банк», представником OTP Group в Україні. Компанія надає широкий спектр інвестиційних послуг приватним особам та корпоративним клієнтам і є одним із лідерів на ринку колективного інвестування. Під управлінням КУА «ОТП Капітал» знаходяться 7 публічних інвестиційних фондів, 4 венчурних фонди, активи страхових компаній, а також 3 недержавних пенсійних фонди. Активи під управлінням – 350 млн грн.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

Похожие пресс-релизы