pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Перша українська соняшникова олія-спрей Healthy Style - інноваційний продукт від Olkom

Olkom Group представляє нову лінійку олій Healthy Style, які не мають аналогів серед національних виробників. Це натуральні ароматизовані соняшникові олії в новому форматі упаковки - зручному аерозольному балончику, який дозволяє зберегти смак, аромат і всі корисні властивості насіння соняшнику. Новинки вже представлені у фірмовій крамниці Olkom.
Маючи багатий досвід у виробництві соняшникової олії за класичною технологією, Група компаній Olkom поставила перед собою амбітні цілі зі створення принципово нового продукту. В умовах високої конкуренції необхідно було зробити новий продукт незвичайним, яскравим і незабутнім.
«Наша креативна команда підійшла системно до вирішення завдання: були вивчені український і європейський ринки, конкурентне середовище і вподобання покупців. На заході олія-спрей вже давно поширений тренд, а ось в побуті українських покупців його можна зустріти не так часто, — коментує Ніна Лещенко, СОО Olkom Group. — Після ретельного аналізу ми зрозуміли, що готові вивести на український ринок якісний і корисний продукт, унікальний за своїм змістом і форматом упаковки».
Головною особливістю олій Healthy Style стала нестандартна упаковка - герметичний балон, що дозволяє зберігати масло свіжим протягом усього терміну використання. Зверху на балон надітий трирежимний диспенсер. При натисканні на клапан розпилення стиснене повітря видавлює масло з пакета у вигляді спрею, струменя або крапель, в результаті чого відбувається рівномірний розподіл продукту без надлишків або відходів. Тому такий формат упаковки дає можливість істотно скоротити витрату масла.
Унікальність масел Healthy Style полягає не лише у функціональній упаковці, але і в змісті. Завдяки ідеальній багатоступеневій системі очищення на швейцарському обладнанні соняшникова олія Olkom зберігає максимальну кількість вітамінів і мікроелементів і відповідає найвищим стандартам якості. Лінійка Healthy Style представлена 4-ма видами соняшникової олії: «Цитрусовий мікс», «Запашний каррі», «Прованські трави» і «Класична соняшникова олія».
«При створенні лінійки Healthy Style ми були готові до інновацій та експериментів, щоб привернути увагу до нашого продукту. І нам це вдалося! — розповіла Оксана Зайченко, заступник Голови правління ПрАТ «КМЗ» — На українському ринку вже представлені оливкові олії-спреї. Ми ж перші в Україні створили ароматизовані соняшникові олії, які можуть по праву вважатися основою здорового харчування, так як зроблені з екологічно чистої сировини і відповідають найсучаснішим вимогам якості».
Завдяки обраному формату упаковки ароматизовані соняшникові олії Healthy Style мають ряд істотних переваг: економія, зручність, свіжість, простота у використанні і доступна ціна. Масло в упаковці-спреї стане не тільки корисним продуктом для готування, а й, свого роду, стильним кухонним гаджетом. Новинки вже можна купити у фірмовому магазині Olkom і найближчим часом вони з'являться на полицях супермаркетів України.

Довідка: Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».
Компанія виробляє соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР - ISO 22000: 2005.

За додатковою інформацією звертатись
до фахівця із зв’зків з громадськістю Olkom Group
Олени Лобач

тел. (067) 610-78-83
[email protected]
http://www.olkom.ua/

Похожие пресс-релизы