«Кредобанк» спільно з PKO Bank Polski запроваджує послугу пакетних міжнародних платежів в Україну

«Кредобанк» спільно зі своїм стратегічним інвестором – найбільшим банком Польщі PKO Bank Polski запровадив послугу пакетних міжнародних платежів в Україну, що дозволяє істотно заощаджувати при здійсненні переказів великій кількості українських адресатів. Послуга особливо вигідна іноземним компаніям, що співпрацюють з українськими приватними підприємцями в сфері інформаційних технологій.
Нова послуга дозволяє компаніям-замовникам послуг, що співпрацюють з українськими фізичними особами-підприємцями, відправляти в Україну один платіж для всіх адресатів замість кількох десятків чи сотень платежів, істотно заощаджуючи при цьому на комісіях. Розподіл платежів кінцевим адресатам здійснює «Кредобанк». Для користування послугою іноземній компанії необхідно відкрити рахунок у відділенні PKO Bank Polski, підключити Інтернет-банкінг іРКО та повідомити «Кредобанк» для відкриття транзитного рахунку. В подальшому разом із платежем компанія-замовник надсилає до PKO Bank Polski електронний реєстр підприємців-адресатів, на підставі якого «Кредобанк» проводить розподіл коштів між одержувачами після процедур обов’язкового продажу валютної виручки. Підприємці-адресати мають обслуговуватися в ПАТ «Кредобанк».
«За допомогою послуги міжнародних пакетних платежів «Кредобанк» спрощує можливості співпраці іноземних компаній з українськими підприємцями, – говорить виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу і малого та середнього бізнесу ПАТ «Кредобанк» Олександр Чумак. – Нова пропозиція дозволяє підприємствам, що працюють з українськими партнерами, істотно заощаджувати на комісіях за перекази, сплачуючи лише за один платіж незалежно від кількості адресатів»
Слід відзначити, що «Кредобанк» пропонує спеціальний ціновий план для фізичних осіб-підприємців, що працюють в галузі інформаційних технологій. Пакет «Підприємець ІТ» включає в себе безкоштовне відкриття валютного рахунку, безкоштовне обслуговування, зарахування чистого підприємницького доходу та користування Інтернет-банкінгом, безкоштовні 5 переказів в межах ПАТ «Кредобанк» та за межі банку при щомісячній оплаті 79 грн.