pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

НУСЕП проведе бізнес-форум з енергозбереження

12-15 травня 2010 р. відбудеться україно-голландський бізнес-форум «Енергозбереження. Енергоефективність. Сталий розвиток 2010» у Міжнародному виставковому центрі.

Нідерландсько-українська стала енергетична платформа за підтримки уряду Нідерландів вдруге збере провідні голландські компанії задля представлення провідних бізнес-моделей у царині енергозбереження та енергоефективності українським партнерам, галузевим та урядовим організаціям, які працюють в сфері енергетики.

Вирішення проблем економії енергоресурсів особливо важливе під час економічної кризи. Максимально ефективне використання місцевих джерел енергії та різних видів палива, заміна застарілих технологій і устаткування — це лише деякі з існуючих методів енергозбереження, які успішно використовуються у багатьох європейських країнах. Під час проведення бізнес-форуму «Енергозбереження. Енергоефективність. Сталий розвиток 2010» українські компанії і органи місцевої влади матимуть нагоду ознайомитися з реальним досвідом нідерландських компаній та обговорити можливі спільні проекти.

«У 2010 р. через зростання інтересу до технологій енергозбереження та енергоефективності, особливо в міському середовищі, і задля максимального поширення інноваційних ідей в українському суспільстві, було ухвалено рішення проводити україно-голландський бізнес-форум два рази на рік, аби зібрати якомога більше зацікавлених учасників, кожен з яких матиме змогу отримати повну інформацію щодо прогресивних прикладів впровадження провідних технологій і виконання енергозбережних заходів, які вже давно й вдало втілені та працюють у Європі», – розповідає офіційний представник платформи НУСЕП в Україні Ілля Старіков. На його думку, результатом проведення бізнес-форуму стане зростання ділових взаємовідносин між фахівцями з України та Нідерландів.

На виставці «Аква-Терм Київ 2010» буде представлено колективний стенд нідерландських компаній — учасників бізнес-форуму. В програмі передбачена презентація проектів для спільного впровадження українськими муніципалітетами спільно з голландськими фахівцями. Зокрема, будуть проведені семінари «Стан розвитку та нагальні потреби житлово-комунального господарства України».

Організатори бізнес-форуму: Нідерландсько-українська стала енергетична платформа, компанія «IMC Організація Персонал Субсидії», Next Step Oekraine, організація проводиться за підтримки Міністерства економіки Нідерландів та Державного агентства Нідерландів з енергетики та клімату.

Офіційні партнери: асоціація «Енергоефективні міста України», Українська будівельна асоціація, НАЕР, українська мережа освітніх інновацій Greencubator, організатор виставки «Аква-Терм 2010» компанія «Проекспо», офіційне видання Міністерства з питань житлово-комунального господарства України — журнал «Житлово-комунальне господарство України».

Організація зустрічі із представником голландської компанії та участь в колективних заходах україно-голландського бізнес-форуму є безкоштовною!

Бізнес-форум відбудеться у Міжнародному виставковому центрі (ст. метро «Лівобережна», пр. Броварський, 15. Зареєструватися учасникам та отримати детальну інформацію можна за тел.: +38(044) 492-70-75, представник НУСЕП в Україні, [email protected]

Офіційний сайт бізнес-форуму: www.nusep.org/forum

Форма для реєстрації учасників бізнес-форуму: www.nusep.org/forum/registration

Запрошуємо до участі у заходах:
Презентація проектів для спільного впровадження українськими муніципалітетами з голландськими фахівцями. Проекти будуть представлені за темами, які відповідають напрямкам діяльності робочих груп платформи НУСЕП: енергоефективне водопостачання, енергоощадне обладнання, енергія з біомаси, децентралізоване постачання енергії, громадський транспорт та сталий розвиток міст. Плануються презентації проектів від представників місцевих органів виконавчої влади, українських інжинірингових та енергосервісних компаній, державних та неурядових організацій.

Семінар на тему «Стан розвитку та нагальні потреби житлово-комунального господарства України». Плануються виступи незалежних експертів та представників центральних і місцевих органів виконавчої влади України.

Круглий стіл для представників голландських компаній та українських інжинірингових та енергосервісних організацій на тему «Основні аспекти та труднощі впровадження енергозберігаючих та енергоефективних проектів в міському господарстві України». Під час круглого столу планується обмін досвідом між представниками компаній обох країн та визначення основних аспектів та труднощів, пов’язаних з впровадженням енергозберігаючих та енергоефективних проектів в міському господарстві України. Шляхи їх вирішення та перспективи галузі.

Інформація для довідки:
Нідерландсько-українська стала енергетична платформа (НУСЕП) — галузева організація, яка об’єднує нідерландські та українські організації та сприяє втіленню спільних проектів в галузі відновлювальної енергетики, а саме — енергозбереження в міському господарстві України. Платформа була створена за ініціативою голландських компаній IMC, ZonEnergie та української організації Next Step Oekraïne. Поштовхом для створення платформи стала голландська торгова місія «Будівництво та Енергетика 2007», протягом якої були визначені перспективи нідерландсько-українського співробітництва в галузі сталого розвитку енергетики.

Україно-голландський бізнес-форум. Проводиться з 2009 р. Під час першого заходу Голландської торгової місії з енергоефективності, який відбувався в рамках виставки «RENEXPO Східна Європа / Альтернативна енергетика», із досвідом Нідерландів ознайомилися понад 700 осіб. З іноземних компаній були присутні, зокрема, Christ Holland B.V., Coopra Advanced Heating Technologies, CREM B.V., Ecorys, Future Forest Investments, IMC Nederland, Interactive, Krohne Oil & Gas, Nijkamp Aanneming, ZON Energie Group тощо.

Контакти:
Старіков Ілля Володимирович
офіційний представник НУСЕП в Україні
тел. (044) 492-70-75
e-mail: [email protected]
веб-сайт: www.nusep.org
поштова адреса: вул. Грушевського 4, оф. 401, м. Київ, 01001, Україна

Похожие пресс-релизы