Європейська Бізнес Асоціація проводитиме круглий стіл в рамках XIV Міжнародного Економічного Форуму

На XIV Міжнародному Економічному Форумі, що проходитиме у Львові 27-28 листопада 2014 року, відбудеться круглий стіл Європейської Бізнес Асоціації, під час якого обговорять запровадження зони вільної торгівлі з ЄС і здатність українського бізнесу успішно торгувати на світовому ринку.
Відомі українські бізнесмени та експерти, зокрема генеральний директор ПрАТ "Компанія Ензим" Олена Вовк, менеджер з торгівельних відносин Представництва ЄС в Україні Джоселін Гютон, директор групи компаній "Нексія ДК. Аудитори і Консультанти" Роман Білик, віце-президент Львівської Торгово-Промислової Палати Ігор Маркуц, а також керівник програмного бюро GIZ в Україні Світлана Степащенко спробують дати відповіді на такі питання, як:
• Успішність українських компаній на європейському і світовому ринках, від чого вона залежить
• Нові виклики для українських промислових компаній у зв’язку з реалізацією положень Угоди про зону вільної торгівлі з ЄС та шляхи підвищення їхньої конкурентоспроможності
Модератором зустрічі виступить Мар’яна Луцишин, керівник Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації.
На Форумі будуть також детально обговорені питання децентралізації та реформи державної регіональної політики в Україні, стратегії модернізації України до 2020 для бізнесу, а також низка інших важливих питань.
Детальна інформація та реєстрація учасників на веб-сторінці Форуму www.lvivforum.com.ua
ХІV Міжнародний Економічний Форум проходитиме за підтримки Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, а також Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», що фінансується Європейським Союзом.