pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Кредобанк» підтримав всесвітню ініціативу «День заощаджень»

«Кредобанк» долучився до міжнародної ініціативи «День заощаджень», яка відбувається в Україні вже вдруге з ініціативи Незалежної асоціації банків та Національного банку України. У рамках заходів банк пропонував бонусні надбавки при оформленні депозитів фізичних осіб, відкрив свої двері для львівських школярів, а волонтери – працівники банку долучилися до проведення уроків фінансової грамотності у львівських школах.
Акційні умови розміщення гривневих депозитів у рамках ініціативи передбачали надання додаткової відсоткової ставки від 0,2% до 1% річних. Відкриті уроки з фінансової грамотності у школах за участю працівників банку відбувалися з ініціативи та підтримки Львівського інституту банківської справи Університету банківської справи НБУ та Асоціації банків Львівщини. Під час екскурсії до головного офісу «Кредобанку» учні львівських шкіл мали можливість ознайомитися з роботою одного з відділень банку, а також відвідати центр обробки даних та трансакцій і контакт-центр банку. Окрім того, діти, що відвідували банк із батьками для оформлення депозитів, отримували подарунки від організаторів ініціативи.
«Відзначення Всесвітнього дня заощаджень – не лише добра нагода для залучення до банків нових клієнтів, а й прояв соціальної відповідальності щодо продуктів, які на сьогодні пропонують банки, – розповідає голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Цього року в рамках відзначення цього свята ми приділили особливу увагу заохоченню до ощадності та вивчення фінансової грамотності школярів, що найближчим часом розпочнуть доросле життя. Сподіваємося, що наш вклад у справу підвищення фінансової грамотності серед молоді допоможе молодим людям навчитися раціонально керувати своїми фінансами та розумно користуватися банківськими послугами та продуктами».
Міжнародна ініціатива «День заощаджень» проводиться в Україні вже другий рік поспіль Незалежною асоціацією банків України під егідою Національного банку України та за підтримки німецького банку розвитку KfW. Мета Всесвітнього Дня заощаджень — популяризація ідеї заощадження коштів та привернення уваги державних та приватних компаній до підвищення рівня фінансової грамотності населення. Всесвітній День заощаджень відзначається 31 жовтня. Перший День заощаджень пройшов в Україні в 2012 році. У ньому брали участь 16 локальних фінансових установ, серед них і «Кредобанк».

Похожие пресс-релизы