pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРЕДОБАНК залучив додаткові 15 млн.доларів США на умовах субординованого боргу

Кошти на умовах субординованого боргу в сумі 15 млн. доларів США були залучені КРЕДОБАНКом строком на 8 років від його стратегічного акціонера – найбільшого польського банку PKO Bank Polski SA.
25 лютого 2010 року КРЕДОБАНК отримав дозвіл від Комісії Національного банку України з питань нагляду і регулювання діяльності банків на врахування цих коштів до капіталу банку.
“Вдруге за останні півроку наш стратегічний акціонер надає КРЕДОБАНКу кошти на умовах субординованого боргу, – коментує подію Заступник Голови Правління КРЕДОБАНКу Данута Сікора, – які на підставі дозволу Національного банку можуть враховуватись в складі регулятивного капіталу. У листопаді минулого року банк вже отримав кошти в сумі 20 млн.доларів, а тепер додатково залучив ще 15 млн.доларів. За рахунок цього, а також з урахуванням розміщення акцій на суму 368 млн.гривень, яке на даний час триває, значення показника адекватності регулятивного капіталу КРЕДОБАНКу значно зросло. Так станом на 01 березня 2010 року значення цього показника у ПАТ “КРЕДОБАНК” склало 25,4% при мінімальному значенні, встановленому Національним банком на рівні 10%. Стабільна капітальна підтримка КРЕДОБАНКу з боку його стратегічного акціонера є важливим фактором, який визначає надійність нашого банку та захищеність коштів наших клієнтів. Дуже добре, що дедалі більше клієнтів при виборі банку для співпраці орієнтуються не лише на величину відсоткових ставок за депозитами, а на реальні ознаки надійності фінансової установи. Головними з таких ознак якраз і є готовність власників банку вкладати в нього додатковий капітал та належний рівень адекватності капіталу фінансової установи”.

Похожие пресс-релизы