pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Кредобанк» розширює функціональність Інтернет-банкінгу

«Кредобанк» розширив функціональність системи KredoDirect – Інтернет-банкінгу для фізичних осіб. Впроваджені зміни дозволяють роздрібним клієнтам банку обирати спосіб підтвердження онлайн-платежів та швидко поповнювати рахунки мобільних телефонів будь-якого GSM-оператора України. Окрім того, впроваджено полегшену мобільну версію системи, яка дає змогу виконувати банківські операції з будь-якого мобільного пристрою із доступом в Інтернет.
Відтепер клієнти банку мають можливість обрати один із способів підтвердження своїх платежів – за допомогою одноразового паролю, що надсилається SMS-повідомленням на мобільний телефон, або ж за допомогою одноразових кодів, розміщених на спеціальній скретч-карті. Для SMS-авторизації можна обрати будь-який український мобільний номер без попередньої реєстрації у відділенні банку. Клієнти також можуть зберегти існуючий спосіб підтвердження операцій за допомогою одноразових кодів з скретч-карти, який не потребує мобільного телефону та не залежить від роботи стільникового зв’язку. Існуючі клієнти KredoDirect можуть змінювати спосіб підтвердження платежів в інтерфейсі системи необмежену кількість разів без додаткових оплат. Нові клієнти роблять свій вибір при підключенні системи у будь-якому відділенні банку.
Полегшена мобільна «лайт» версія системи KredoDirect автоматично запускається з будь-якого мобільного телефону, смартфону чи планшета при відкритті веб-сайту системи. Вона не залежить від операційної системи мобільного пристрою та автоматично оптимізується під розмір його екрана, споживає мінімум трафіку та швидко працює при повільному Інтернет-з’єднанні. «Лайт» версія дає можливість проведення всіх операцій, доступних у її звичайній версії.
«Розширення можливостей системи KredoDirect стало одним з перших результатів стратегічного проекту удосконалення Інтернет-банкінгу для наших роздрібних клієнтів, – говорить перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Марцін Куксіновіч. – Відтепер наші клієнти можуть обирати зручний для себе спосіб користування системою та керувати рахунком з мобільних пристроїв, будучи впевненими за традиційно високий рівень безпеки розрахунків. «Кредобанк» постійно працює над тим, аби зробити онлайн-банкінг для клієнтів простішим та зручнішим».
Система Інтернет-банкінгу KredoDirect надає можливість клієнтам «Кредобанку» - фізичним особам переглядати залишки за своїми рахунками, здійснювати швидкі платежі на рахунки у будь-якому банку України, створювати та зберігати шаблони для регулярних платежів, а також відкривати депозити без візиту до відділення банку та поповнювати рахунки мобільних телефонів будь-якого GSM-оператора України. «Кредобанк» забезпечує цілодобову підтримку своїх онлайн-клієнтів через безкоштовну інфолінію за телефоном 0-800-500-8-500.

Похожие пресс-релизы