pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРЕДОБАНК пропонує кредити для підприємств-експортерів на акційних умовах

В серпні КРЕДОБАНК розпочав акційну програму валютного кредитування підприємств-експортерів, яка передбачає суттєве зниження процентних ставок за валютними кредитами терміном від 9 до 12 місяців. Отримати кредит можуть підприємства України, які здійснюють експортні операції та отримують доходи в іноземній валюті. Цільовим призначенням кредиту є поповнення обігових коштів. Триватиме акційна програма валютного кредитування підприємств-експортерів впродовж півроку.
Завдяки фінансовій підтримці стратегічного інвестора – найбільшого польського банку РКО ВР та значному обсягу депозитів фізичних осіб в КРЕДОБАНКу сформована достатня ресурсна база, що дозволяє відновити активне кредитування представників корпоративного бізнесу.
– З метою підтримки українських експортерів та сприяння відновленню економіки України ми вирішили суттєво знизити відсоткові ставки за новими кредитами в іноземній валюті. Відтепер кредит до 100 тисяч USD можна отримати в КРЕДОБАНКу під 9,5%, до 500 тисяч USD – під 9,0%, а від 500 тисяч USD до 1 млн. USD – під 8,75 %, а від 1 млн. USD лише під 8,5%, – розповідає про умови акції виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу КРЕДОБАНКу Людмила Гінчук. – Також КРЕДОБАНК зменшив величину комісії за розгляд кредитної заявки та комісії за відкриття кредитної лінії.
Цікавою особливістю акційної пропозиції КРЕДОБАНКу для експортерів є те, що згідно умов цієї кредитної акції кожен клієнт має можливість додатково знизити ставку за кредитом на 0,25% у разі, якщо почне обслуговувати в КРЕДОБАНКу зарплатний проект, та ще на 0,25%, якщо здійснить переведення фінансових оборотів в банк.
– Для корпоративних клієнтів КРЕДОБАНК пропонує великий вибір кредитних продуктів, – зазначає виконавчий директор КРЕДОБАНКу Людмила Гінчук. – Це і кредити на поповнення обігових коштів, і кредити на здійснення інвестиційної діяльності. Головними вимогами до клієнта є наявність успішного діючого бізнесу та достатнього за обсягом ліквідного забезпечення, - підкреслила Людмила Гінчук.

Похожие пресс-релизы