pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРЕДОБАНК запровадив пакетне обслуговування для роздрібних клієнтів

Прагнучи забезпечувати фізичним особам – клієнтам банку комплексне банківське обслуговування, КРЕДОБАНК з квітня цього року запровадив продаж банківських послуг для роздрібних клієнтів пакетами.
Відтепер існуючі клієнти КРЕДОБАНКу відповідно до своїх потреб в тих чи інших банківських послугах та планованих обсягів використання цих послуг можуть обрати тарифний пакет - «БАЗОВИЙ», «КРЕДО КОМФОРТ», «КРЕДО КЛАСІК». Для більш заможних клієнтів, які зацікавлені у більш персональному банківського обслуговувані, пропонує тарифні пакети «VIP», «PREMIUM» та «PLATINUM».
Кожен пакет послуг включає в себе весь набір можливих банківських продуктів та послуг, що можуть бути надані клієнтові в КРЕДОБАНКу, це – депозити, кредити, рахунки, платежі, сейфи, чеки та інші банківські послуги. В залежності від виду пакету, а точніше його тарифної сітки, вартість банківських послуг відрізняється, також зростає або зменшується кількість безкоштовних банківських послуг.
– Запровадження такої системи продажу банківських послуг, - зазначає Голова Правління КРЕДОБАНКу Іван Феськів, - це зміна загального підходу до продажу банківських послуг для роздрібних клієнтів. До цього часу банк пропонував пакетне обслуговування для підприємств малого та середнього бізнесу, а також корпоративних клієнтів. Відтепер перевагами такої форми придбання банківських продуктів і послуг можуть скористатися і всі клієнти – фізичні особи, кількість яких перевищує 300 тисяч осіб.
– Впровадження пакетних послуг, - додає керівник банку, - це не тільки оптимізація та чітка регламентація тарифікації продуктів та послуг для клієнтів, прозорість встановлення тарифів та охоплення пакетами всіх послуг банку, але й виявлення лояльності КРЕДОБАНКу до існуючих клієнтів, адже в тарифних пакетах багато послуг та продуктів є безкоштовними.

Похожие пресс-релизы